jaro Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Witam dawno nic nie robiłem w Maxie i ostatnio wpadłem na pomysł zrobienia sobie x-winga...mam na razie tyle. Życzę miłego wytykania błędów i mam nadzieje, ze z wasza pomocą wyciągnę coś fajnego z tego modelu.
cta Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 wygląda jak low poly, pozatym wrzuć w clay'u bo textury imitują i ukrywają szczegóły bądź ich brak, no chyba że tak jak mówiłem robisz model low poly :>
Hynol Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Te płaty nie za grube przypadkiem a R2 nie za mały? Tekstury zbyt pobrudzone.
Shalivan Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 widać niektore miejsca w texturze (jakby niedopracowane) moze troche bez detalu nie mam pojęcia ale sie troszeczke rzucają np ten przod. oczywiscie wg mnie... a tak to to mi sie podoba :) pOZDRO
Gość mariusz_eit Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 popracuj troche na proporcjami i teksturami. Model nawet fajny ale kadlub powinien byc dluzszy.
Karrde Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 A dziób jest zbyt zwężony. :) No i x-wingi nie były nigdy *aż tak* zeżarte rdzą. ;) Rozjaśnij troszkę teksturki i pobaw się odpowiednim shaderkiem metalu.
Swinger76 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Mnie również się podoba, ale faktycznie trochę za brudny jest!To zależy jeszcze czy ma to byc renderek w przestrzeni czy np na Dagobah.Jeśli to drugie to jest tylko deczko za brudny i powinien być bardziej..obrośnięty!Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi