mant-raz Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Temat: WYŚCIG Aby uzmysłowić ogrom tematu załączam kilka referencji: + przykłady jak to robią najlepsi: - Craig Mullins: -Ryan Church: Regulamin: - Czas malowania: 2h, - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna, - Prace umieszczamy w tym wątku, - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku, - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: - Wybór kolejnego tematu, - Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 3 SESJI: 1.02.2007
ortheza Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 no oklepany pmysl ale akurat taki mi dop glowy przyszedl :) No i drugi pomysl :) OSTATECZNY
serratus Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 No to ja też coś wrzucę: Pozdrawiam, charlie
designboot Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 kipalol i weedlog: super pracki! chwilka speedowania i jest! 20 min
weedlog Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Designboot, super zrobione. I w dodatku pomysł niebanalny.
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 no no, ciesze sie, ze temat uzyskal akceptacje i rezultaty sa bardzo fajne, weedlog i designboot: szczegolnie jestem na tak :) dboot: nie myslales zeby poszerzyc kadr? :)
designboot Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 WWWoj: Cieszę się ze Ci się podoba ;) mant-raz: szczerze nie myślałem nad niczym ... po prostu robiłem ;) ale masz racje może panorama dodała by więcej dynamiki ... rozmycie pociągnąć wgłąb żeby stworzyć pozory jakiejś przestrzeni ... nom ... może następnym razem ;) Dzięki za słuszną uwagę ;)
Rekomendowane odpowiedzi