Napisano 25 Styczeń 200718 l Witam, moja pierwsza wizka zewnetrzna no moze druga, jakieś uwagi moze ktos ma to niech skrobnie. Budynek juz isnieje, a narysowałem żeby nabrać wprawy w tego typu wizualizacjach Pozdr
Napisano 25 Styczeń 200718 l bardzo łądne:) szkoda, że taka mała rozdzielczość... ciężko coś powiedzieć ale cos ostatnio wysypało exteriorami :)
Napisano 25 Styczeń 200718 l Witam. Ostatnio przechodziłem sobie obok tego budynku :)...i jeśli moja topograficzna pamięć mnie nie myli za nim jest Wisła ...
Napisano 25 Styczeń 200718 l zapowiada sie ładnie a zapowiada sie dlatego że trudno coś tam zobaczyć bo takie małe zdjecie Pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200718 l Witam. Calkiem ladnie wyszlo. Tak jak wspomnial Krzyhhh troche mala rozdzielczosc. troglodyta tak masz racje , za tym budynkiem plynie Wisla , a przed nim czego nie ma na powyzszej pracy znaduja sie kamienice. Wiem co mowie ,przez 22 lata mieszkalem z 200 metrow od miejsca gdzie stoi teraz Qubus :) Pozdrawiam.
Napisano 25 Styczeń 200718 l wizka fajna ale ten budynek sredni-niestety codzinnie go mijam-po jednej wisla...... a po drugiej krzesla:p pozdro
Napisano 25 Styczeń 200718 l ja też mieszkam niedaleko tego hotelu 3 przystanki tramwajem :) jakiego softu używałeś? fajnie wyszło.
Napisano 25 Styczeń 200718 l Autor dzięki za odpowiedzi, robione to w maxie+vray i PS ludzie i drzewa, do budynku brakuje jeszcze drugiej części tej bliżej wisły, ale nie chodziło mi o wierne odwzorowanie ale o budynek jako tako bo akurat miałem jego plany w Cadzie. Pozdr