Arthi76 Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Witam, moja pierwsza wizka zewnetrzna no moze druga, jakieś uwagi moze ktos ma to niech skrobnie. Budynek juz isnieje, a narysowałem żeby nabrać wprawy w tego typu wizualizacjach Pozdr
krzyhhh Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 bardzo łądne:) szkoda, że taka mała rozdzielczość... ciężko coś powiedzieć ale cos ostatnio wysypało exteriorami :)
troglodyta Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Witam. Ostatnio przechodziłem sobie obok tego budynku :)...i jeśli moja topograficzna pamięć mnie nie myli za nim jest Wisła ...
!Ewert Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 zapowiada sie ładnie a zapowiada sie dlatego że trudno coś tam zobaczyć bo takie małe zdjecie Pozdrawiam
daymon Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Witam. Calkiem ladnie wyszlo. Tak jak wspomnial Krzyhhh troche mala rozdzielczosc. troglodyta tak masz racje , za tym budynkiem plynie Wisla , a przed nim czego nie ma na powyzszej pracy znaduja sie kamienice. Wiem co mowie ,przez 22 lata mieszkalem z 200 metrow od miejsca gdzie stoi teraz Qubus :) Pozdrawiam.
lukasz3d Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 wizka fajna ale ten budynek sredni-niestety codzinnie go mijam-po jednej wisla...... a po drugiej krzesla:p pozdro
Kub@ Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 ja też mieszkam niedaleko tego hotelu 3 przystanki tramwajem :) jakiego softu używałeś? fajnie wyszło.
Arthi76 Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Napisano 25 Styczeń 2007 dzięki za odpowiedzi, robione to w maxie+vray i PS ludzie i drzewa, do budynku brakuje jeszcze drugiej części tej bliżej wisły, ale nie chodziło mi o wierne odwzorowanie ale o budynek jako tako bo akurat miałem jego plany w Cadzie. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi