Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć

Wyszedł mi taki oto metrowiec :-)

Który lepszy ?:D

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nikomu się nie podoba, szkoda :-((

Ale mi się podoba :-))

Napisano

fajny rozaniec :) niech cos sie dzieje, zrob jeddneo kolorowego albo swiecacego i bedzie gitas.

Napisano

Czy to jakaś forma tasiemca? A oczywiście, że drugi lepszy. Przy pierwszym trzeba światło w pokoju zgasić żeby dostrzec cokolwiek.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi.

Zobaczę co jeszcze da się z tego zrobić :-)

Napisano

a mnie ciekawi co to przedstawia. Wtedy bedzie można cokolwiek powiedziec

Napisano

np jeden taki przezroczyscie zielonkawy ale byl by wypasik wtedy:) ogolnie to ja w sumie tez niewiem za bardzo co to jest, jakis mikrob pewnie czy cus:D

Napisano
  • Autor

Wiecie chłopaki, że ja tez nie wiem co to jest :-)

Bawiłem się spacing tool i mówię sobie a ciekawe co wyjdzie :-))) i oto on???

:-))))

ale dzięki

Napisano

Śmieszne to troszke :) Noi troche za bardzo chaotyczne... nie wiadmomo na czym sie skupic. Pierwszy lepszy oczysiwscie. Bardzo ladny DOF i swiatlo. Sam material tych bobli moglby byc ciekawszy. Jakies zylki, wlokna.... moze Sub Surface Scattering....

Fajne sa takie zabawy... moze uda Ci sie zrobic jakiegos robala pod mikroskopem? Albo wirusa w krwioobiegu? Idzie to w dobra strone tylko bez pomyslu jest i tyle.

Napisano

A może zrobił byś materiał kryształowy i światełko barzdiej kolorowe - wtedy fajnie przechodziłoby przez obiekt i dawało świetne rozbłyski :D

Pozdr

Giorgione

Napisano
  • Autor

Dzięki.

Nie chcę tutaj zaśmiecać wątku , bo w sumie to jest Galeria (czyli prace skończone), ale jak cos będę robił to zapraszam do Wipa.

Dzięki serdeczne. :-))

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności