woldi Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 Cześć Wyszedł mi taki oto metrowiec :-) Który lepszy ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 24 Październik 2003 Autor Share Napisano 24 Październik 2003 i jeszcze ten. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 Nikomu się nie podoba, szkoda :-(( Ale mi się podoba :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Pierwszy lepszy ale ogólnie brakuje jakiegoś ciekawego akcentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 fajny rozaniec :) niech cos sie dzieje, zrob jeddneo kolorowego albo swiecacego i bedzie gitas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Czy to jakaś forma tasiemca? A oczywiście, że drugi lepszy. Przy pierwszym trzeba światło w pokoju zgasić żeby dostrzec cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 Dzięki za odpowiedzi. Zobaczę co jeszcze da się z tego zrobić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 a mnie ciekawi co to przedstawia. Wtedy bedzie można cokolwiek powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 wlasnie a co to wogole jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 np jeden taki przezroczyscie zielonkawy ale byl by wypasik wtedy:) ogolnie to ja w sumie tez niewiem za bardzo co to jest, jakis mikrob pewnie czy cus:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 Wiecie chłopaki, że ja tez nie wiem co to jest :-) Bawiłem się spacing tool i mówię sobie a ciekawe co wyjdzie :-))) i oto on??? :-)))) ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Śmieszne to troszke :) Noi troche za bardzo chaotyczne... nie wiadmomo na czym sie skupic. Pierwszy lepszy oczysiwscie. Bardzo ladny DOF i swiatlo. Sam material tych bobli moglby byc ciekawszy. Jakies zylki, wlokna.... moze Sub Surface Scattering.... Fajne sa takie zabawy... moze uda Ci sie zrobic jakiegos robala pod mikroskopem? Albo wirusa w krwioobiegu? Idzie to w dobra strone tylko bez pomyslu jest i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 A może zrobił byś materiał kryształowy i światełko barzdiej kolorowe - wtedy fajnie przechodziłoby przez obiekt i dawało świetne rozbłyski :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 29 Październik 2003 Autor Share Napisano 29 Październik 2003 Dzięki. Nie chcę tutaj zaśmiecać wątku , bo w sumie to jest Galeria (czyli prace skończone), ale jak cos będę robił to zapraszam do Wipa. Dzięki serdeczne. :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Kurcze, co to JEST??? druga wersja lepsza. może by tak jakies kolorki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi