miwt Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 Czesc jakis czas temu wymodelowalem sobie fele do konceptu peugeota na miedzynardowy konkurs ale jakos z powodu szkoly nie mialem czasu zeby skonczyc projekt...wiec zostala tylko fela...oczywiscie swoim designem pasuje ona tylko do fury pod ktora byla projektowana ale mysle ze mozna ja pokazac...;)
mrkrzysiek Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 kolorki fajne, model i projekt też ciekawy, pewnie w rhino robiłeś?
Yaro16 Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 no ciekawe nawet bardzo.Ładna felga tylko materiał felgi trochę za mało odbija według mnie.
!Ewert Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 wypaśna ale kolorki troche nie moje...;] Pozdrawiam
miwt Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 witam dziekuje za uwagi...fele robilem w maxie...jakies 3h modelingu ...a renderki v-ray pod 6 w 1300x1000 kolo 3h;/ no ale efekt nawet mnie zadwala choc troszke malo jak powyzej zostalo napisane czuc material feli;p pozdrawiam
Predator Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 no to chlopie teraz bedziesz mial zamowienia z beach patrolu na felgi :), a tak powaznie bardzo ciekawy mod-design. No i jak juz wyzej napisano troszke bardziej felgowa chyba powinna byc jesli chodzi o material :P
sloqer Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 hmmm ciekawie wyszlo ale jak to przykrecisz na kropelke, a gdzie wentel od powietrza, mogles dodac chociaż klocki hamulcowe byl by lepszy efekt
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Widze ze sie przerzucasz na 3D. Szczerze mowiac chcialbym jakis twoj concepcik zobaczyc jako model 3D. A felunia idealna
ReflectVision Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 "pewnie w rhino robiłeś?" - nie ma mowy ;) max jak sie patrzy ;p
miwt Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 czesc wszystkim;) jak wyzej pisalem to bylo w maxie robione;)....co do mojego przerzucania z 2d na 3d hehe to to tylko prowizorycznie tak wyglada 2d nigdy nie porzuce:D...no ale napewno zrobie jakis swoj model w 3d ...moze nawet niebawem na konkurs syrenki zobaczymy jak czas pozwoli;)....a co do uzytkowania to kto powiedzial ze musi to byc laczenie 5 srobowe moze byc 1 jak w sporotwych furach ukryte pod tym panelem srodkowym ,ktory moze byc mocowany sroba a nie przez wkrecanie;)
Ardeni Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Z daleka patrząc ma miniaturkę myślałem że znowu jakiś początkujący przesadził ze smoothem i felga mu wyszła, ale loknąłem lepiej i całkiem całkiem to wygląda :)
Robert_krecik Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 No fajny pomysł z tym pomarańczowym kolorem ( chodzi mi o taką mini obudowę wewnętrzną w feldze) jakby felga miała bardziej błyszczący materiał to bym ją kupił od ciebie ;)
Rekomendowane odpowiedzi