Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Czesc jakis czas temu wymodelowalem sobie fele do konceptu peugeota na miedzynardowy konkurs ale jakos z powodu szkoly nie mialem czasu zeby skonczyc projekt...wiec zostala tylko fela...oczywiscie swoim designem pasuje ona tylko do fury pod ktora byla projektowana ale mysle ze mozna ja pokazac...;)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ciekawe nawet bardzo.Ładna felga tylko materiał felgi trochę za mało odbija według mnie.

Napisano
  • Autor

witam dziekuje za uwagi...fele robilem w maxie...jakies 3h modelingu ...a renderki v-ray pod 6 w 1300x1000 kolo 3h;/ no ale efekt nawet mnie zadwala choc troszke malo jak powyzej zostalo napisane czuc material feli;p

pozdrawiam

Napisano

no to chlopie teraz bedziesz mial zamowienia z beach patrolu na felgi :), a tak powaznie bardzo ciekawy mod-design. No i jak juz wyzej napisano troszke bardziej felgowa chyba powinna byc jesli chodzi o material :P

Napisano

hmmm ciekawie wyszlo ale jak to przykrecisz na kropelke, a gdzie wentel od powietrza, mogles dodac chociaż klocki hamulcowe byl by lepszy efekt

Napisano
  • Autor

czesc wszystkim;)

jak wyzej pisalem to bylo w maxie robione;)....co do mojego przerzucania z 2d na 3d hehe to to tylko prowizorycznie tak wyglada 2d nigdy nie porzuce:D...no ale napewno zrobie jakis swoj model w 3d ...moze nawet niebawem na konkurs syrenki zobaczymy jak czas pozwoli;)....a co do uzytkowania to kto powiedzial ze musi to byc laczenie 5 srobowe moze byc 1 jak w sporotwych furach ukryte pod tym panelem srodkowym ,ktory moze byc mocowany sroba a nie przez wkrecanie;)

Napisano

Z daleka patrząc ma miniaturkę myślałem że znowu jakiś początkujący przesadził ze smoothem i felga mu wyszła, ale loknąłem lepiej i całkiem całkiem to wygląda :)

Napisano

No fajny pomysł z tym pomarańczowym kolorem ( chodzi mi o taką mini obudowę wewnętrzną w feldze) jakby felga miała bardziej błyszczący materiał to bym ją kupił od ciebie ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.