inespew Napisano 5 Listopad 2003 Autor Napisano 5 Listopad 2003 nie mam ostatnio czasu na maxa, siadłem dzisiaj na 30 min no i mały update, nie wiem jak zrobić zderzak przedni bo ma nieźle zamotaną konstrukcje
blood_brother Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Fajnie fajnie prawie jak moj:D Ps. Jak zrobiles grilla???? Pozdro[piwo]
Predator Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 ladnie ladnie to wszystko wyglada , nie przejmuje sie nikt chyba niema czasu na maxa ostanio :) ja tez swoj model robie jak tylko mam czas i jakas wolna chwilke to zasaidam do robienia :)
wiggles Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 no no niezle sie zapowiada :) ostatnio wszyscy samochodziki modeluja :)
inespew Napisano 6 Listopad 2003 Autor Napisano 6 Listopad 2003 Blood_brother- grilla standardowo, zrobiłem sześcio kąt, spłaszczyłem go i później kopiowiałem z włączonym 3d snap, następnie zaznaczyłem Rederable i ustawiłem grubość. PS : Nie wiem kiedu next update
saygon Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 dawajcie bialy kolor bo wtedy wszystko widac a na ciemnych prawie nic. ogolnie to nawet niezla robota, ale czeka cie sporo pracy. jakos kratka mnie nie przekonuje na dzien dzisiejszy, le moze jak dojda materialy.....
Loozack Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Originally posted by inespew Blood_brother- grilla standardowo, zrobiłem sześcio kąt, spłaszczyłem go i później kopiowiałem z włączonym 3d snap, następnie zaznaczyłem Rederable i ustawiłem grubość. standardowo, hmmm... a jakoś żeś niewiedział wcześniej :] może zachowam się teraz nieprzyzwoicie, ale strasznie denerwuje mnie, jak ktoś nie napisze choćby skromnego \"dzięki\" po tym, jak mu się pomaga... w końcu to nie boli a od razu człowiekowi robi się miło, bo widzi, że osoba ktorej pomaga docenia tą pomoc, a ty niedość że jakoś nie potrafiłeś tych sześciu liter napisać, to jeszcze piszesz komuś, że grilla zrobiłeś standardowo... tak jakby to było tak oczywiste (tyle że sam na początku nie wiedziałeś jak to zrobić, dopiero po tym jak ci to opisałem)... pewnie zrzędze teraz jak stara baba, może też pomyślisz, że uważam się za niewiadomo kogo, ale ja poprostu mówię (piszę :)) to co myślę...
inespew Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 Loozak tak sie składa, że ten sposób na zrobienie grilla znałem wcześniej i myślałem, że ktoś zaproponuje inny sposób. Ale i tak jestem Ci wdzięczny za pomoc i chciałem Ci podziekować dopiero jak skoncze model :) (nie wiem kiedy update-brak czasu)
Loozack Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Inespew, nie odbieraj tego tak, jakbym się domagał podziękowań :D poprostu się uczuliłem na takie sprawy i tak zareagowałem, może dlatego, że za bardzo zmęczony byłem :P P.S. nieźle Ci idzie :) [piwo]
inespew Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 baaaaardzo mały update, nie mam za dużo czasu na maxa, ale obiecalem sobie skonczyć ten model, a pozatym nigdzie mi sie nie śpieszy czekam na komentarze :)
MeRc Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Niezle to wyglada, beda kolejne update-y :P ?:)
inespew Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 już wyżej pisłałem, że update będą co jakiś czas z powodu braku czasu na maxa, ale postaram sie kiedyś skończyć ten model :) Zacząłem troche tył robić. Prosze o komentarze i uwagi :D
xMark Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 skad mozna sciagnoc blueprinta audi rs 6?? bo szukalem i nie moge znalezc :(
Loozack Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 nieźle :D ale masz jakiegoś buga w rogu tylnej szyby :) trzym się [piwo]
inespew Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 grilla to wogóle od nowa zrobie, loozak poprawie ten bład przy najblizszym dostępie do maxa, no i zamieszczam blueprinty..........
xMark Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 dzieki wielkie :D to bedzie moje drugie auto jak skoncze swoje pierwsze :P
inespew Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Update, załączam dwa rendery, wytykajcie błędy ile da rade :D
Loozack Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 oprócz tego niepoprawionego jeszcze buga model jest naprawdę dobry, tylko mam wrażenie, że dałeś zbyt małego chamfera na nadkola, przez co za bardzo zlewają się z karoserią, zwłaszcza że na blueprintach są ostrzejsze... zrobisz kilka poprawek i model będzie pierwsza klasa :) trzymaj się [piwo]
inespew Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 wiem loozak o tym błędzie na rogu tylniej szyby, ale nie wiem jak go poprawić, a teraz update dałem chamfer na nadkole i wyglada chyba dobrze :D
Loozack Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 teraz lepiej :) tylko jakaś fałda ci się zrobiła za tylnim nadkolem, na dole... a z tym bugiem w rogu tylnej szyby to pokaż siatkę, może coś się poradzi :) trzym się [piwo]
Loozack Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 wydaje mi się, że wertex nr 1 jest za bardzo wysunięty na zewnątrz (widać to po cieniu), albo masz nie zweldowane wertexy nr 2...
Predator Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 elo hejka audika zaczyna nabierac zycia :) wszystki bardzo ladnie wyglada , czkeam na dalsze updaty . pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi