Knysha Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 (edytowane) Howgh. Jedna z propozycji logotypu dla mnie samego przedstawiona przeze mnie samego ;) PS, vectorki, ~20min. Ofkoz z referki :) Edytowane 18 Maj 2008 przez Knysha
Gość obo Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Wygląda fajnie. Ale nie zabardzo skomplikowane jak na logo?
chveti Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Ładniste. Lekko skomplikowane faktycznie ale myślę że się nada.
Gość Caspik Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 no moze troszeczke skomplikowane ;) ale gdzie napisali ze nie powinno ? mnie tam sie podoba ;) pozdro
Vorek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 a co ów znak ma wyrażać i dlaczego wygląda tak jak wygląda ? :)
Knysha Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 Glowa lwa. Czego tak wyglada? A jakos tak mnie naszlo na popiersia, herby itp ostatnimi czasy ;).
Vorek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 nie o to mi chodziło, ja widzę co on ilustruje, chodziło mi, co wyraża czyli generalnie czym się kierowałeś że akurat to a nie co innego :) Logo to coś więcej niż piktogram :)
Knysha Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 Agresywnosc, nieustepliwosc - moje cechy glowne ;)
piotrek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Ten Vorek, to zawsze się czepia :p Nawet fajne to logo :)
Knysha Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 No i dobrze ;) Niech sie czepia - jakby kazdy slodzil, to byloby cos nie tak :P W sumie logosa zrobilem bardziej dla treningu, nizli do pozniejszego wykorzystywania. Pozyjemy, zobaczymy :) Dzieki za komentarze.
Vorek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Agresywnosc, nieustepliwosc - moje cechy glowne ;) No i to już coś tłumaczy, chociaż nie zauważyłem żebyś był agresywny :D:D Teraz zajmij się formą, posiedź dłużej niż 20 min. niektóre elementy można nieco uprościć, niektóre wywalić. Ten Vorek, to zawsze się czepia :p Ktoś musi ;]
Knysha Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 No i to już coś tłumaczy, chociaż nie zauważyłem żebyś był agresywny :D:D Jak mi ktos nadepnie na odcisk to jestem, oj jestem :P Teraz zajmij się formą, posiedź dłużej niż 20 min. niektóre elementy można nieco uprościć, niektóre wywalić. Yeeessssss, myyyyy masssster. ;)
giorgione Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 designboot ma rację - do logo to jeszcze dużo brakuje :P
Knysha Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 W sumie to macie racje ;> Zmienie nazwe watku i bede tutaj wrzucal vectorki :P
buczer Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 to jest logo? :> a dlaczego niby nie? w najprostrzym znaczeniu logo to znak graficzny, czy to nie jest znak graficzny? http://www.pseudosite.ro/pseudo_01news/designchapel_bun.jpg to też nie jest?
Kseronarogu Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 a logo ff7 av widzieliscie? (no wlasnie - tyle ze to nie logo...) koladka w zemby i to samo... prawie... ...ja tez lubie proste logosy... (jedyny wyjatek stanowi temat fantasy...) no dobra... to czekamy na nastepne wektorki... pozdrawiam
designboot Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Logo to prosty znak graficzny który ma działać tak samo w rozmiarze 5x5 m co 5x5 mm ... większość z tych graficznych elementów prezentowanych na pracy Knysha zgubi się przy nadruku na długopisie :P tak samo w przypadku Design Chapel który podałeś peter_muler ... PIerwszą rzeczą która wystepuje w logo to funkcja, potem przekaz a na samym końcu "graficzność" i atrakcyjność formy ... pozdrawiam
buczer Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 nie twierdziłem że to logo jest funkcjonalne, nie rozumiem tylko stwierdzenia że to nie jest logo. To że znak graficzny da się wydrukować na długopisie nie czyni z niego logo. poza tym wydaje mi się że Knysha nie będzie tego drukował na długopisie :) ps: jest mnóstwo przykładów niedrukowalnych na długopisach, wszystko chyba zależy od tego w jakiej postaci znak będzie występować. imho to jest funkcja
Kseronarogu Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 ehh.... definicja z asp lepiej stawiac wszystko na 1 miejscu... po co "segregowac"? w takim przypadku logo moze byc najwyzej ...dobre... pozdrawiam
Knysha Napisano 3 Luty 2007 Autor Napisano 3 Luty 2007 Od tej pory wszystkie prace beda stricte treningowe, chyba, ze napisze inaczej C&C appreciated :> Ten mi sie nie podoba.
chveti Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 Pierwszy przyjemny, wychudzony jak nasz państwowy budżet, polski orzełek :)
Knysha Napisano 18 Maj 2008 Autor Napisano 18 Maj 2008 Ding, ding. Projekt logotypu dla mnie (ach, ta skromność... ;)) C&C appreciated :)
!Ewert Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Nie bardzo. Jak dla mnie pomysł z kolorowymi kółkami brałeś od okulistki - podobne badanie na daltona chyba jest.
rosikowski Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Jak dla mnie pomysł z kolorowymi kółkami brałeś od okulistki hehehe Może by je w bąbelki przerobić ?
chveti Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 fajnie, że kolorowe chcesz to. niefajnie, że takie. :)
CzAk1 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Ta ja będe inny i napisze Knysi coś miłego i napisze, ze fajne kolorki i fajny font ;)
Rekomendowane odpowiedzi