Napisano 2 Luty 200718 l Howgh. Jedna z propozycji logotypu dla mnie samego przedstawiona przeze mnie samego ;) PS, vectorki, ~20min. Ofkoz z referki :) Edytowane 18 Maj 200816 l przez Knysha
Napisano 2 Luty 200718 l no moze troszeczke skomplikowane ;) ale gdzie napisali ze nie powinno ? mnie tam sie podoba ;) pozdro
Napisano 2 Luty 200718 l Autor Glowa lwa. Czego tak wyglada? A jakos tak mnie naszlo na popiersia, herby itp ostatnimi czasy ;).
Napisano 2 Luty 200718 l nie o to mi chodziło, ja widzę co on ilustruje, chodziło mi, co wyraża czyli generalnie czym się kierowałeś że akurat to a nie co innego :) Logo to coś więcej niż piktogram :)
Napisano 2 Luty 200718 l Autor No i dobrze ;) Niech sie czepia - jakby kazdy slodzil, to byloby cos nie tak :P W sumie logosa zrobilem bardziej dla treningu, nizli do pozniejszego wykorzystywania. Pozyjemy, zobaczymy :) Dzieki za komentarze.
Napisano 2 Luty 200718 l Agresywnosc, nieustepliwosc - moje cechy glowne ;) No i to już coś tłumaczy, chociaż nie zauważyłem żebyś był agresywny :D:D Teraz zajmij się formą, posiedź dłużej niż 20 min. niektóre elementy można nieco uprościć, niektóre wywalić. Ten Vorek, to zawsze się czepia :p Ktoś musi ;]
Napisano 2 Luty 200718 l Autor No i to już coś tłumaczy, chociaż nie zauważyłem żebyś był agresywny :D:D Jak mi ktos nadepnie na odcisk to jestem, oj jestem :P Teraz zajmij się formą, posiedź dłużej niż 20 min. niektóre elementy można nieco uprościć, niektóre wywalić. Yeeessssss, myyyyy masssster. ;)
Napisano 3 Luty 200718 l Autor W sumie to macie racje ;> Zmienie nazwe watku i bede tutaj wrzucal vectorki :P
Napisano 3 Luty 200718 l to jest logo? :> a dlaczego niby nie? w najprostrzym znaczeniu logo to znak graficzny, czy to nie jest znak graficzny? http://www.pseudosite.ro/pseudo_01news/designchapel_bun.jpg to też nie jest?
Napisano 3 Luty 200718 l a logo ff7 av widzieliscie? (no wlasnie - tyle ze to nie logo...) koladka w zemby i to samo... prawie... ...ja tez lubie proste logosy... (jedyny wyjatek stanowi temat fantasy...) no dobra... to czekamy na nastepne wektorki... pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200718 l Logo to prosty znak graficzny który ma działać tak samo w rozmiarze 5x5 m co 5x5 mm ... większość z tych graficznych elementów prezentowanych na pracy Knysha zgubi się przy nadruku na długopisie :P tak samo w przypadku Design Chapel który podałeś peter_muler ... PIerwszą rzeczą która wystepuje w logo to funkcja, potem przekaz a na samym końcu "graficzność" i atrakcyjność formy ... pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200718 l nie twierdziłem że to logo jest funkcjonalne, nie rozumiem tylko stwierdzenia że to nie jest logo. To że znak graficzny da się wydrukować na długopisie nie czyni z niego logo. poza tym wydaje mi się że Knysha nie będzie tego drukował na długopisie :) ps: jest mnóstwo przykładów niedrukowalnych na długopisach, wszystko chyba zależy od tego w jakiej postaci znak będzie występować. imho to jest funkcja
Napisano 3 Luty 200718 l ehh.... definicja z asp lepiej stawiac wszystko na 1 miejscu... po co "segregowac"? w takim przypadku logo moze byc najwyzej ...dobre... pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200718 l Autor Od tej pory wszystkie prace beda stricte treningowe, chyba, ze napisze inaczej C&C appreciated :> Ten mi sie nie podoba.
Napisano 18 Maj 200816 l Autor Ding, ding. Projekt logotypu dla mnie (ach, ta skromność... ;)) C&C appreciated :)
Napisano 18 Maj 200816 l Nie bardzo. Jak dla mnie pomysł z kolorowymi kółkami brałeś od okulistki - podobne badanie na daltona chyba jest.
Napisano 18 Maj 200816 l Jak dla mnie pomysł z kolorowymi kółkami brałeś od okulistki hehehe Może by je w bąbelki przerobić ?
Napisano 19 Maj 200816 l Ta ja będe inny i napisze Knysi coś miłego i napisze, ze fajne kolorki i fajny font ;)