nicponim Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 dobra i tak juz nie bede nic robil chocby i tu cala sterta bledow byla;p Finał pracki i wsio. pozdro! EDIT- weedlog namowil jednak i troche przod zmienilem,czasu wiecej nie mam by to dopieszczac;/ no i troche wieksza wersja(stara bez poprawek) http://img452.imageshack.us/img452/395/erlzootjtiotjotoitotjoiio9.jpg doslownie 5 minutowy szkic,co jak mniej wiecej planuje-zmieni sie raczej wszystko- chmury i ich ulozenie,same miasto-teraz to raczej jakas czarna bladzia a nie miasto,tazke wszystko do poprawki:p pozdro
nicponim Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 sie zobaczy sie:] ogolnie miasto to ma byc czyms ala drewnianym klocem na rowninach/moczarach zbudowanym przez jakies prymitywne ludy badz potwory-cos ala wladca pierscieni:]
miriam Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Heh klimacik fajowski :], czekam na update, bo z tego teraz mało wynika. Pozdrawiam
mant-raz Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 oj to moze byc naprawde fajne :) tylko nie wiem czy kwadratowy kadr to dobre posuniecie...
nicponim Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 kadr calkowicie przypadkowy-przy dobrych wiatrach jutro moze jakis update bedzie jak leń nie przyatakuje:]
nicponim Napisano 8 Luty 2007 Autor Napisano 8 Luty 2007 kurde a jednak wczoraj leń uderzyl,mimo to troche namazalem- glownie skupilem sie na pierwszym planie,ale teraz sadze ze calkowicie niepotrzebnie:/ za bardzo te postacie beda skupiac wzrok,dam chyba tylko pojedyna postac bez bestii i tyle,prace chcialbym w trojzbiegu,no zobaczymy jak to pojdzie. pozdro!( ps. jak sie robi by rysun pojawil sie pod moim tekstem,taki duzy, bez koniecznosci klikania w link?) "] EDIT: a to wersja z ludzikiem- trojzbieg wiec ciezko proporcje wyczuc,licze na wasza pomoc i rady. "] EDIT2: kolor na postaci narazie-plan jest taki ze owa postac zerka na tytulowe miasto w chmurach(pozniej poszerze kadr) Troche kolory chyba za ciemne,ciezko bedzie z nich miasto oswietlic;/
Dziamka Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 taki rysunek sie daje wstawiajac normalnie obrazek (taki żółty kwadracik *insert image* między listami a dymkiem ;) ).
nicponim Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 mały progess- teraz chcem przystopowac i poczekac na wasze opinie, bo poswiece na cos czas, a okaze sie ze mozna byloby inaczje/lepiej. dzieki za pomoc i korekty. Prace chcialbym utrzymac w klimacie mrocznej fantasy dlatego tak....mrocznie?;]
nicponim Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 progress,cos perspektywa zle,ale nie moge sie dopatrzec-narazie tylko elipsy widze do poprawki;/
kipalol Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 o jo joj no naprawde rewelka...niesamowite postepy..oby tak dalej
nicponim Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 kipalol-dzieki;] no i ostatni malutki update na dzis(glownie perspektywe poprawialem)-nie bede wchodzil w szczegol,przespie sie z tym i jutro swiezym okiem zerkne jeszcze raz czy warto zabierac sie za detal- pozdro
ortheza Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 jakies chmury by sie przydaly :) bo teraz to takie zbyt techniczne
MF Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Wydaje mi się, że perspektywa sypie Ci się przy tym podeście na którym stoi ta postać. Kolory są niezłe chociaż osobiście poszedłbym w kierunku magenty ;).. Pozdrawiam
nicponim Napisano 20 Luty 2007 Autor Napisano 20 Luty 2007 sypie sie sypie,ale nie przy podescie a przy pierwszym duzym gamoło-budynku,linia horyzontu znajduje sie dokladnie na poziomie podestu tego chlopa. Ale to nie wazne bo zaczynam nowa wizje;p Raczej nie zdaze ale i tak posiedze i kiedys dokoncze prace;]
nicponim Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 no i kolejny update- zmiana cocneptu,pomsylu ,wszystkeigo:]
mant-raz Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 jak spojrzalem na miniaturke to sobie pomyslalem: "no to ziomek doje*ał, pozamiatane" (doslownie) :) naprawde fajny ten nowy koncepcik, ale spiesz sie z dopykaniem tego.
miriam Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 o_O nie za późno na zmianę klimatu, ta scenka "kuleje", temat raczej oklepany ;). Poprzednia wersja była zdecydowanie lepsza. Nić to i tak 3mam kciuki. Pozdrawiam i Powodzenia
Fidiasz Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 mi sie bardzo podoba szczegolnie pilot :D tylko czy zdazysz ;>
nicponim Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 eee tam oklepany;p całe te "city in the clouds" jest oklepane- wiadomo jednemu bedzie sie podobac wczesniejsza,innemu ta, jeszcze innemu zadna..Moim skromnym zdaniem ta praca jest ciekawsze dlatego zostane przy niej;p Nie wiem czy sie wyrobie, moze i nie,bardziej to dla siebie robie niz dla bitwy-bitwa to pretekst by ruszyc leniwe dupsko i porysowac;] Pozdro i dzieki za komenty!
nicponim Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 blizej niz dalej, prawie finalna wersja,poprawie tylko niktore pierdulki i finito,what du ju thing abołt dis?
maciekG Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 wyostrz dziob statku..zeby sie odcinal od zblurowanego tla...postac na poprzednim tez byla ostrzejsza IMO lepsza...i zmienilbym kolor tego zoltego pojazdu..i bedzie gud :)
Fidiasz Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 moim zdaniem blur za duzyale pan pilot i jego rumak na 6+ :D
SzU Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Ładnie to wygłada ale o rany, nie wiadomo co się dzieje, spróbuj dać ostry statek i blur reszty w kierunku ruchu.
nicponim Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 dzieki za rady. Maciek- probowalem z kazdym kolorem tego samochodzika z tylu i kazdy sie odcina jakos,chcialem uniknac odcieni czerwieni i temu pochodnych,ale tylko z takim kolorem wyglada w miare normalnie.; dziob wyostrzony Zmienilem blur na mniejszy i motion, tak czy siak chaos,ale chcem z blurem bo zawsze oddaje choc troche te wrazenie ruchu to chyba finalna wersja- licze na rady,ale takie drobne ,ktore da sie poprawic a nie,ze budynek nie pasuje czy slabo przestrzen sprzedales;p Dzieki i pozdro!
weedlog Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Bardzo fajnie to wygląda. Jedyny mankament to kolor przodu pojazdu. Jakoś słabo to namalowałeś, taki płaski czerwony się zrobił. No i perspektywa troszeczkę się na przodzie przekrzywiła. Duży plus za akcję.
nicponim Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 heheh no bo mial byc plaski-jezeli chodzi ci o ten element ze swialtami,bo jezeli o ten od kierownicy do swiatel no to juz nie wiem jak to zrobic- moglem bardziej blyszczace,w sumie wiele moglem ale jakos nie w naturze mi lezy siedzenie nad pracami;/
weedlog Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Chodziło mi bardziej o barwę tego. Położyłeś poprostu jednolity czerwony kolor a lepiej by było rozegrać to podobnie jak tył pojazdu. Przód, ten ze światłami ma za to troszkę skrzywioną perspektywę. Jako całość bardzo fajne.
nicponim Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Troche przod zmieniony na 1 str, czasu brak ,checi jeszcze bardziej;p dzieki za wszelkie uwagi!
miriam Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Witka Hehe jedna z lepszych pracek ;), i szczerze mówiąc nie wierzyłem że ukończysz [moja wina, moja wina ;)]. . . Pozdrawiam
nicponim Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 dzieki;p jak sie zmusi sie to sie zrobi sie ;]
Rekomendowane odpowiedzi