Stachu Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 No to jako pierwszy to dam taki koncepcik zrobiony mazaczkami i troche podpicowany w ps (nie śmiejcie się z tego czerwonego, to miał być taki efekt ale sie jeszcze nie znam na tym ;p) i jeszcze 3 inne
pecet Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 wyglądają jakby były projektowane w latach '80 90' ;) w tym ostatnim kierowca za dużo nie zobaczy przez tą maskę:p
pecet Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 ale ja miałem na myśli te które były tylko projektami ;)
#Pawel Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 najbardziej podoba mi się zielony... przedostatni - zbyt długa maska... ostatni batmoblil :D
pecet Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 co do kanciaków jeszcze, to sie nie zgodze, w latach 90 zwłaszcza ,samochody miały raczej obłe kształty, teraz są bardziej kanciaste tzn. mają ostre krawędzie porównaj choćby astre 1 2 i 3 (coraz bardziej kanciaste ;) tak samo jest z audi, ford, fiat, dełu :p itd.
powelt Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Co do projektowania aut się zgadzam - stylistyka aut jest wymyślana z reguły jakieś 10 lat na przód, a wykonanie auta od rozpoczęcia konceptu do zejścia pierwszej sztuki z lini produkcyjnej ok 3 lat:) w 80-90 krulowały świetne forydy sierra i tego typu. Co do rysunków, Stachu pamiętam jeszcze Twoją galerię, jak była bardziej galerią "Strachu" i jak Cię wtedy jechali - a to były początki, no i widać, Ci którzy mówili, że się uczysz mieli racje bo teraz już moim zdaniem bardzo fajnie:) Kształty fakt ie proporcjonalne ale przecieżto są concept arty i o to w tym chodzi:D mercedes najfajniejszy - reszta fakt, ciutke przestarzała jak na dzisiejsze czasy - radze pooglądać najnowesz concept cary żeby załapać nową stylistyke:) pozdro:) jest good!
Stachu Napisano 20 Luty 2007 Autor Napisano 20 Luty 2007 dzięki powelt i wszystkim za komenty :) postaram się robić troche bardziej kosmiczne jak wy to mówicie 20 lat w przód :) niedługo coś dam (szkoa że nie mam tabletu bo tego merca by się fajnie zrobiło :( )
Stachu Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 o macie tutaj takiego golfa :) w pesie zrobilem
yookeer Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 chyba musisz jeszcze nad ostatnim popracowac.... JokeR
M4rcus Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Stachu, ktos bral juz tego merca do 3d(ten w 4-tym koncepcie) jak nie, to chyba go wezme na warsztat:P
Stachu Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 lol? a czemu ja nic nie wiem? ale bierzcie jak chcecie :D
M4rcus Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 no nie wiem czy ktos bral czy nie, mowie ze jak NIE, to wezme:P
Stachu Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 no to taka moja druga praca na tablecie, trochę się do niej przyłorzyłem, bo to na konkurs. móicie co o niej myslicie...
Mortom Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :) Pozdrawiam
Stachu Napisano 18 Marzec 2007 Autor Napisano 18 Marzec 2007 No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :) Pozdrawiam dużo lepiej, to pewnie datego że całe życie ołówkiem robię a kursorem dopiero niecały miesiąc ;>
Mortom Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 no :> prędzej czy później wczujesz sie w tableta i będziesz śmigał nim jak ołóweczkiem.... a kto wie może i nawet lepiej niż ołóweczkiem :) Grunt to.... ziemia.... znaczy sie ilość godzin spędzonych z tabletem :> tak czy inaczej czekam na następne koncepty. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi