Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to jako pierwszy to dam taki koncepcik zrobiony mazaczkami i troche podpicowany w ps (nie śmiejcie się z tego czerwonego, to miał być taki efekt ale sie jeszcze nie znam na tym ;p)

121.jpg

i jeszcze 3 inne

123.jpg

125.jpg

122.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglądają jakby były projektowane w latach '80 90' ;) w tym ostatnim kierowca za dużo nie zobaczy przez tą maskę:p

Napisano

najbardziej podoba mi się zielony... przedostatni - zbyt długa maska... ostatni batmoblil :D

Napisano

co do kanciaków jeszcze, to sie nie zgodze, w latach 90 zwłaszcza ,samochody miały raczej obłe kształty, teraz są bardziej kanciaste tzn. mają ostre krawędzie porównaj choćby astre 1 2 i 3 (coraz bardziej kanciaste ;) tak samo jest z audi, ford, fiat, dełu :p itd.

Napisano

Co do projektowania aut się zgadzam - stylistyka aut jest wymyślana z reguły jakieś 10 lat na przód, a wykonanie auta od rozpoczęcia konceptu do zejścia pierwszej sztuki z lini produkcyjnej ok 3 lat:) w 80-90 krulowały świetne forydy sierra i tego typu. Co do rysunków, Stachu pamiętam jeszcze Twoją galerię, jak była bardziej galerią "Strachu" i jak Cię wtedy jechali - a to były początki, no i widać, Ci którzy mówili, że się uczysz mieli racje bo teraz już moim zdaniem bardzo fajnie:) Kształty fakt ie proporcjonalne ale przecieżto są concept arty i o to w tym chodzi:D mercedes najfajniejszy - reszta fakt, ciutke przestarzała jak na dzisiejsze czasy - radze pooglądać najnowesz concept cary żeby załapać nową stylistyke:) pozdro:) jest good!

Napisano
  • Autor

dzięki powelt i wszystkim za komenty :)

postaram się robić troche bardziej kosmiczne jak wy to mówicie 20 lat w przód :)

niedługo coś dam

(szkoa że nie mam tabletu bo tego merca by się fajnie zrobiło :( )

Napisano

Stachu, ktos bral juz tego merca do 3d(ten w 4-tym koncepcie) jak nie, to chyba go wezme na warsztat:P

Napisano
  • Autor

no to taka moja druga praca na tablecie, trochę się do niej przyłorzyłem, bo to na konkurs. móicie co o niej myslicie...

38aae27c111384ee.jpg

Napisano

No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor
No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :)

Pozdrawiam

dużo lepiej, to pewnie datego że całe życie ołówkiem robię a kursorem dopiero niecały miesiąc ;>

Napisano

no :> prędzej czy później wczujesz sie w tableta i będziesz śmigał nim jak ołóweczkiem.... a kto wie może i nawet lepiej niż ołóweczkiem :)

Grunt to.... ziemia.... znaczy sie ilość godzin spędzonych z tabletem :>

tak czy inaczej czekam na następne koncepty. Pozdro