Napisano 6 Luty 200718 l No to jako pierwszy to dam taki koncepcik zrobiony mazaczkami i troche podpicowany w ps (nie śmiejcie się z tego czerwonego, to miał być taki efekt ale sie jeszcze nie znam na tym ;p) i jeszcze 3 inne
Napisano 6 Luty 200718 l wyglądają jakby były projektowane w latach '80 90' ;) w tym ostatnim kierowca za dużo nie zobaczy przez tą maskę:p
Napisano 9 Luty 200718 l najbardziej podoba mi się zielony... przedostatni - zbyt długa maska... ostatni batmoblil :D
Napisano 9 Luty 200718 l co do kanciaków jeszcze, to sie nie zgodze, w latach 90 zwłaszcza ,samochody miały raczej obłe kształty, teraz są bardziej kanciaste tzn. mają ostre krawędzie porównaj choćby astre 1 2 i 3 (coraz bardziej kanciaste ;) tak samo jest z audi, ford, fiat, dełu :p itd.
Napisano 20 Luty 200718 l Co do projektowania aut się zgadzam - stylistyka aut jest wymyślana z reguły jakieś 10 lat na przód, a wykonanie auta od rozpoczęcia konceptu do zejścia pierwszej sztuki z lini produkcyjnej ok 3 lat:) w 80-90 krulowały świetne forydy sierra i tego typu. Co do rysunków, Stachu pamiętam jeszcze Twoją galerię, jak była bardziej galerią "Strachu" i jak Cię wtedy jechali - a to były początki, no i widać, Ci którzy mówili, że się uczysz mieli racje bo teraz już moim zdaniem bardzo fajnie:) Kształty fakt ie proporcjonalne ale przecieżto są concept arty i o to w tym chodzi:D mercedes najfajniejszy - reszta fakt, ciutke przestarzała jak na dzisiejsze czasy - radze pooglądać najnowesz concept cary żeby załapać nową stylistyke:) pozdro:) jest good!
Napisano 20 Luty 200718 l Autor dzięki powelt i wszystkim za komenty :) postaram się robić troche bardziej kosmiczne jak wy to mówicie 20 lat w przód :) niedługo coś dam (szkoa że nie mam tabletu bo tego merca by się fajnie zrobiło :( )
Napisano 23 Luty 200718 l Stachu, ktos bral juz tego merca do 3d(ten w 4-tym koncepcie) jak nie, to chyba go wezme na warsztat:P
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor no to taka moja druga praca na tablecie, trochę się do niej przyłorzyłem, bo to na konkurs. móicie co o niej myslicie...
Napisano 18 Marzec 200717 l No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :) Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200717 l Autor No leprze niż poprzednie prace..... ale półki co to ołówkiem dożo dużoo lepiej ci koncepty wychodzą. Szczególnie podoba mi sie twoja kreska... a tutaj jest strasznie sterylnie :> No ale ja sie nie znam...sam od niedawna macham tabletem i wiem jak to jest przestawić sie na ten kursor na ekranie :) Pozdrawiam dużo lepiej, to pewnie datego że całe życie ołówkiem robię a kursorem dopiero niecały miesiąc ;>
Napisano 18 Marzec 200717 l no :> prędzej czy później wczujesz sie w tableta i będziesz śmigał nim jak ołóweczkiem.... a kto wie może i nawet lepiej niż ołóweczkiem :) Grunt to.... ziemia.... znaczy sie ilość godzin spędzonych z tabletem :> tak czy inaczej czekam na następne koncepty. Pozdro