Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widziałem :],

ale szczerze mówiąc nie bardzo mogłem stwierdzić gdzie i co zostało pozmieniane lub dodane,

Ale jeszcze się nim pobawię :D

Porażający jest wzrost ceny, ale cóż nowość ;), wersja IX to koszt około 700, z darmowym upgradem o wersji 9.5, na dziesiątkę trzeba będzie wydać około 1300 :|, zgroza.

Choć istotnym faktem jest to że zakup Paintera nadal wychodzi taniej niż zakup PS CS2 lub CS3.

Cóż ale czy warto /kupić tego nie powiem.

Pozdrawiam

Napisano

akurat szop i painter troche sie roznia przeznaczeniem... W kazdym razie nie omieszkam wyprobowac - zawsze cenilem ten program i mam nadzieje ze nie przyjdzie mi zmienic zdania ;)

Napisano

najzabawniejsze jest to ze IX.5 był do nabycia za ok 800 zł, upgrade z niego do X ok 600 zł, i by było okej gdyby nie to ze te 600 zł chcą za ok 20-30% przyspieszenie (nowe szybsze algorytmy) i parę bajerów dostępnych przy tworzeniu brushy... nic nowego, bardziej opłaca się kupić IX.5 póki jeszcze są w hurtowniach....

Napisano

Hm, zastanawiające jest to że ostatnio każda firma chwali sie poprawą algorytmow, max 9 szybszy, PS CS3 szybszy, teraz painter szybszy, calkiem przyjemna tendencja :)

Napisano

Testuję od dwóch dni - nie zauważyłem nic, za co warto by

było płacić za upgrade...

Napisano

istotne dla mnie zmiany to szybkość działania i kursor (bardzo przyjemnie zrobiony, nie jakiś tam irytujący pędzelek czy kropeczka :) )