KraZ Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 nie wiem skad mam wziac vray ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 www.vrayrender.com i demko mozesz sobie sciagnac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2003 sciaglem demko i pisze ze Expired ;/ i sie nie renderuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Jesli chesz dalej bawić się brazilem to właź na www.mati3d.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 next images ;] chyba mam cos co przypomina lakier ;] lorzystalem z tutka na 3dtotal.com ;] tyle ze nie ma sie co odbijac w tym laku ;] wypowiadajcie sie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Nooo...jeszcze nie za bardzo przypomina lakier, ale coraz lepiej..:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 next image ;d czy to na drzwiach powinno wygladac tak jak wyglada?? :> kurde teraz zajarzylem ze to mi sie graund plejn odbija od karoserii ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Myślę, że powinieneś zminić ustawienia Brazila to po pierwsze. Po drugie Lakier ma chyba zbyt duże odbicia. Po trzecie to widać w tych odbiciach jeszcze niedoskonałości modelu;) Dach jest wklęsły na przy szybie w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 nie uzywam brazila render robiony jest scanlinem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Błagam!! Włącz jakieś oświetlenie!! Choćby jedno omni... i wszystko będzie o niebo lepiej wyglądało... I pokombinuj jeszcze z glossiness i spectacular level. No i jeszcze obowiązkowy white plane nad autem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Kozzio na ostatnim renderze jest przecież oświetenie :] niema tylko cieni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Wiem, wiem, ale dla mnie oświetlenie jest związane na sztywno z cieniami... :D Juz mnie wczoraj Christian \"oświecił\" :] A ty Kraz zapodaj render z oświetleniem i cieniami, bo teraz to wygląda \"nieteges\". pozdro kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 hir ju goł ;d robiony na szybko bo wiecie.....swieta ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 ostatnio modne są szkolne oceny daje ci 3 na szynach :) sory [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 j.w :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 a moze byscie mi tak wytkneli co jest zle?? :> nauczyciele tez tak robia ;d to tez jest modne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Po pierwsze widac bardzo słabą jakosc bitmapy otoczenia przez to odbicia są takie jakie są. Po drugie widac kilka niedociągnięć(nideoskonalosci na karoseri) a to sam zobaczysz jak dobrze poszukasz :P. Lusterko kiepskie 9zły kształt). Te szyby są chyba troche za płaskie. Jest jeszcze (tak sie domyslam) więcej błędów, ale mozę ktos inny sie wysili i też coś napisze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Złe jest oświetlenie i kompozycja, której niema (domyślam się, że jest to \"wina\" wip`a). Dałeś fatalną mapę na environment, która obrzydliwie odbija się na lakierze i niszczy cały efekt. Po drugie zmień koniecznie materiał felg. Poza tym wydaje mi się, że jest ok. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 to lecimy :) -dach jest krzywy tak ze szkoda słów to samo z przednią szybą -kształt świateł jest zły -brakuje kilku rowków -wlot powiertza jest dziwny/ma zły kształt -dzióra na atrape jest krzywa i ta imitacja atrapy przez to też -lusterka to .... :) -brak jakichkolwiek uszczelek -rowek drzwi nadkole światło jest zły -próg jest za okrągły przy drzwiach pokaż jeszcze tył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 o kur** de moglem nie pytac ;d postaram sie poprawic jak tylko sie z wydajnoscia mojego zloma uporam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 1. Przy wloce powietrza powinny być chyba jakieś otwory, a nie taka lita blacha. 2. Czy te szyby zlewają się z karoserią?? Tam chyba powinny być jakieś uszczelki. 3. Przy reflektorach też. 4. Zmień to tło. Albo jeszcze lepiej wyrzuć je całkiem i daj jakiś jednolity kolor. 5. No to jak już oceny :) to dostajesz -3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 sikham jakich rowkow mi barkuje?? ;] zrobilem wszystkie jakie byly na zdjeciach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 czy te uszczelki moga wygladac tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 to tam jest uszczelka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 jest ;d dla porownania po prawej stronie jej nie ma ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilo Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Cześć ! Jestem początkujący i właśnie zaczołem robić swój pierwszy model i jest nim to samo autko co w tym poście. I mam jedno putanko do autora. Powiedz mi jak zrobiłes te światła z przodu po meshsmootchie (tak to sie pisze?) bo mi wychodzi z tych świateł bardziej kółko niż kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 daj chamfera na vertexy i bedzie dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi