Napisano 22 Grudzień 200321 l Autor next images ;] chyba mam cos co przypomina lakier ;] lorzystalem z tutka na 3dtotal.com ;] tyle ze nie ma sie co odbijac w tym laku ;] wypowiadajcie sie ;d
Napisano 22 Grudzień 200321 l Autor next image ;d czy to na drzwiach powinno wygladac tak jak wyglada?? :> kurde teraz zajarzylem ze to mi sie graund plejn odbija od karoserii ;d
Napisano 22 Grudzień 200321 l Myślę, że powinieneś zminić ustawienia Brazila to po pierwsze. Po drugie Lakier ma chyba zbyt duże odbicia. Po trzecie to widać w tych odbiciach jeszcze niedoskonałości modelu;) Dach jest wklęsły na przy szybie w środku.
Napisano 22 Grudzień 200321 l Błagam!! Włącz jakieś oświetlenie!! Choćby jedno omni... i wszystko będzie o niebo lepiej wyglądało... I pokombinuj jeszcze z glossiness i spectacular level. No i jeszcze obowiązkowy white plane nad autem:]
Napisano 23 Grudzień 200321 l Kozzio na ostatnim renderze jest przecież oświetenie :] niema tylko cieni :]
Napisano 23 Grudzień 200321 l Wiem, wiem, ale dla mnie oświetlenie jest związane na sztywno z cieniami... :D Juz mnie wczoraj Christian \"oświecił\" :] A ty Kraz zapodaj render z oświetleniem i cieniami, bo teraz to wygląda \"nieteges\". pozdro kozioo
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor a moze byscie mi tak wytkneli co jest zle?? :> nauczyciele tez tak robia ;d to tez jest modne ;d
Napisano 25 Grudzień 200321 l Po pierwsze widac bardzo słabą jakosc bitmapy otoczenia przez to odbicia są takie jakie są. Po drugie widac kilka niedociągnięć(nideoskonalosci na karoseri) a to sam zobaczysz jak dobrze poszukasz :P. Lusterko kiepskie 9zły kształt). Te szyby są chyba troche za płaskie. Jest jeszcze (tak sie domyslam) więcej błędów, ale mozę ktos inny sie wysili i też coś napisze. Pozdro
Napisano 25 Grudzień 200321 l Złe jest oświetlenie i kompozycja, której niema (domyślam się, że jest to \"wina\" wip`a). Dałeś fatalną mapę na environment, która obrzydliwie odbija się na lakierze i niszczy cały efekt. Po drugie zmień koniecznie materiał felg. Poza tym wydaje mi się, że jest ok. [soczek]
Napisano 25 Grudzień 200321 l to lecimy :) -dach jest krzywy tak ze szkoda słów to samo z przednią szybą -kształt świateł jest zły -brakuje kilku rowków -wlot powiertza jest dziwny/ma zły kształt -dzióra na atrape jest krzywa i ta imitacja atrapy przez to też -lusterka to .... :) -brak jakichkolwiek uszczelek -rowek drzwi nadkole światło jest zły -próg jest za okrągły przy drzwiach pokaż jeszcze tył :]
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor o kur** de moglem nie pytac ;d postaram sie poprawic jak tylko sie z wydajnoscia mojego zloma uporam ;d
Napisano 26 Grudzień 200321 l 1. Przy wloce powietrza powinny być chyba jakieś otwory, a nie taka lita blacha. 2. Czy te szyby zlewają się z karoserią?? Tam chyba powinny być jakieś uszczelki. 3. Przy reflektorach też. 4. Zmień to tło. Albo jeszcze lepiej wyrzuć je całkiem i daj jakiś jednolity kolor. 5. No to jak już oceny :) to dostajesz -3.
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor sikham jakich rowkow mi barkuje?? ;] zrobilem wszystkie jakie byly na zdjeciach ;]
Napisano 2 Styczeń 200421 l Cześć ! Jestem początkujący i właśnie zaczołem robić swój pierwszy model i jest nim to samo autko co w tym poście. I mam jedno putanko do autora. Powiedz mi jak zrobiłes te światła z przodu po meshsmootchie (tak to sie pisze?) bo mi wychodzi z tych świateł bardziej kółko niż kwadrat.