barnaba1234 Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Chyba wole rzeczy nierealne bo nikt chociaż nie przyczepi się do konceptu ;p Oto moje nowe/stare dzieło postanowiłem je pokazać bo według mnie jest dobre http://img143.imageshack.us/my.php?image=motorbezscenkihq5.png
Rzool Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Od razu większego sensu nabiera określenie "jednoślad" ;)
Eden-3d Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 to ze to jest twuj wlasny projekt wcale nie znaczy ,ze nikt sie nie doczepi do konceptu..pozdr
Adjes Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Nie wydaje mi się jakiś specjalnie bajerny, ale jest spoko :> dziwne materiały w sumie
barnaba1234 Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 Eden-3d twój się pisze przez ó a nie u. To tak na marginesie. Wyrenderuje go z różnych ujęć to widać będzie więcej detali. Materiał mi się podoba a jak dodam może otoczenie to będzie ładniej.
ferni Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 jakos chyba nie do konca przemyslany ten motor tzn jak patrze na niego mam wrazenie ze pewne rzeczy robiles na pale bo juz ci braklo pomysłu, po prostu czasem lepiej jest sciagnac cos z realiów dla uzyskania lepszego efektu niz na sile sie meczyc z wymyslaniem róznych bajerów ewentualnie wziasc z reala z drobna przerubka
Darken Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Dziwne, wygląda jak niedźwiadek - robot z kołami.:D Nie dało by się tego użytkować. Nie widzę w tym motoru. Ale przemyśl ten projekt dokładniej. Materiały mi się nie podobają. Pozdr.
barnaba1234 Napisano 10 Luty 2007 Autor Napisano 10 Luty 2007 http://img68.imageshack.us/my.php?image=motorbezscenkihx3.png Teraz lepiej wszystko widac.
pecet Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 model mało ciekawy jak narazie, przypomina mi pojazdy z takiej gry scaras (czy jakos tak) gdzie dizajn był inspirowany zwierzętami, popracuj nad detalem, może coś wyciśniesz z tej pracki...
Rekomendowane odpowiedzi