Anonymous Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 łał :) kiedy zaczeles robic w maxsie i ile nad nim czasu spedzasz..? bo ja jakies pol roku temu i prawie nic nieumiem w porownaniu z tym...
Falcrum Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Brawo !! Bardzo ciekawe rysy twarzy...podoba mi się...;) Czekam na tekstury... Pozdr
Gość P. Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 zeza nie ma. zludzenie wynikajace nie wiem z czego, byc moze dlatego ze oczy na tym obrazku sa wstawione od tak , moze dlatego ze w miejscu rogowki nie ma wypuklosci... nie wiem. kiedy zaczalem robic w maksie? nie pamietam dawno... jak byl max 1... ile czasu spedzam nad nim ? duzo naprawde duzo... ale nie o to tu chodzi... max jest tylko narzedziem jak lopata czy kilof. chodzi o cos innego a o co to juz sam sobie odpowiedz :) pozdrawiam P.
Bobby_digital Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 te powieki sa takie ostre i to przez nie wyglada jagby mial zeza. :)
Dr. eA Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Dobra robota. Zastanawiam sie czy mam szanse kiedys Ci dorownac:)
Rekomendowane odpowiedzi