KLICEK Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Sjon zwycięzcą dziewiątej edycji speedu3d tygodnia ! : Gratulacje i proszę o założenie nowego wątku z tematem kolejnego speeda "Tygodniowy Speed3d- sesja 10" Dzieki i pozdrawiam link do wątku z sondą : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35491
Adek_CG Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Sjon Gratulacje, wymysl dobry temat, najlepiej jakas organike dla odmiany ;P
kubi Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Gratki dla zwycięzcy!! Adek_CG dobrze gada, dać mu piwa :)
Sjon Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Dzieki za oddane głosy, nie tylko na mnie ale wszystkich biorących udział w sądzie. Ze względu na aktywnie udzielających się użytkowników, którzy chcą powalczyć w temacie organiki. Postanowiłem założyć taki temat chociaż sam nie mam okazji robić takich modeli:). pozdrawiam
urban Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 graty ładna fela naprawde :) może jako typ felgi nie koniecznie mi podchodzi to modelik super :)
Gość michlord Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Piękna praca... tylko żeby następny speed był z organki.
Rekomendowane odpowiedzi