ferni Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Witam, Przedstawiam wam moja pracke która wlasnie skonczylem, wiem ze nie jest to jakas rewelacja, no ale zrobilem tak wiec wstawiam, prosze o komentarze i moze kiedys jak mi wroci ochota do tej pracy to ja poprawie Z góry dziekuje.
Gość Raffaello Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 no fajny colt'cik, ale nie powala, podoba mi się w miniaturce, coś jest nie tak z podstawką do niego bo chyba wisi w powietrzu na jednym z końców (bliżej kamery) no i za duży nikielek tam dałeś może dlatego nie widać czy się opiera czy nie. pozdrawiam
Shogun 3D Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Rafaello ma rację. Najlepiej połóz go bez podstawki na blacie czy tkaninie i zmień połozenie kamery. Popracuj nad materiałem rączki; jest bardzo jednolity, równiutki. Daj mu jakies przetarcia, ślady zużycia... No i może dodaj tej scenie atmosfery: połóz rewolwer na szmatce do czyszczenia, a szmatkę na dębowym blacie biurka, obok butelka Whisky, whiskacz, popielniczka... czaisz klimat. No i daj nieco więcej świateł: tłowe, wypelniające a nie tylko główne. Najlepiej dostosuj je do sceny i otoczenia.
hkropinski Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 render zly, material rączki zly, a pozatym to jest fajnie, moglbys to jeszcze nieco dopracowac:D pozdr
Valery Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Popraw temat: to NIE jest pistolet. To rewolwer. Poza tym to "Peacemaker" to broń czarno prochowa, używa więc zupełnie innej amunicji Podoba mi się ten chrom jako chorom, jednak do tej broni nie pasuje on wcale
ferni Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 Witam dzieki za rady, ale tak jak pisalem na trazie nie mam ochoty wracac do tego ale jesli tylko mi ona wruci uwzglednie wasze wzkazówki , jeszce raz dzieki
!Ewert Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Mi sie podoba, ale na samym początku myślałem że on lewituje nie zobaczyłem stacji dokującej;))
tadzio Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 podoba mi sie, ale jak wyzej- podstawka moglaby byc z innego materialu lub w ogole moglo by jej nie byc. pozdr.
Mr Pank Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 model nie jest zły ale pobracuj nad texturkami pozdr..
ferni Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 dzieki za komentarze jak widzicie powyzej dodalem 2 fotki zostawiam to i po woli biore sie za bitwe
Gość Raffaello Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 no teraz juz zdecydowanie lepiej niż w wersji poprzedniej, widzę że shoguna uwagi zostały zaakceptowane! i zaczaiłeś klimat! colcik co prawda mógł ulec większemu podniszczeniu ale sceneria super! pozdrawiam
hkropinski Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 2 z trzech opcji jest naprawde fajna, tylko ziarno z remdera trzeba by usunąć;) pozdrawiam
tadzio Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 fajny jack ale cos mi w tych renderach nie pasuje... a moze sie doszukuje... ;) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi