..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 JahnZi: nie bo ja nie lubie tych aut hahaha :) Wole cos normalnego :P W poniedzialek koncze kolejna fure... Ale dzieki wszystkim za zainteresowanie!! Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 JohnZi: nie bo ja nie lubie tych aut hahaha :) Wole cos normalnego :P W poniedzialek koncze kolejna fure... Ale dzieki wszystkim za zainteresowanie!! Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 Bruneq: ja juz wyroslem z bitewek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 piękne autka tu macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 sluchaj damusa, na twoim miejscu ja bym go od nowa zrobil...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 No widzisz masz sie mnie słuchać :] (bo ja zawsze mam rację ;)) No słuchaj sie słuchaj i dajmi wreszcie numer do swojej nowej dziewczyny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Damus, przeciez chciales nr do Brodki... A sluchal cie nie bede... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Kiedy ja ładnie śpiewam :p ... popraw no nieco tego forda halo ! mam zacząć zbierać podpisy jakie czy co ? Kilka dodatkowych fotek z nową wersję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Oficjalnie Zamykam Temat Tego Forda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 maasz numer do Brodki?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 hehehehe wystarczy ze czlowiek powie cos glupiego to sie wszyscy rzucaja hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi