zgred Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Witam. Zaczełem sobie modelowac bojowego robota. Oto poczatki rzezbienia: czekamn na opinie
zgred Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 Nie, to bedzie taki robot z tulowio - glową od ktorej bede odchodzily krotkie ramiona z minigunami.
Swinger76 Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 no to jakiś upek by sie przydał! Nóżka zgrabna ... moze jakiś orginalniejszy pomysł...np coś innego zamiast minigunów....np jeden minigun i przysadzista piła łańcuchowa?Powodzenia :)
zgred Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 Niedlugo bedzie kolejny update, jeszcze moze dzisiaj ;P Pomysl co do pily w rece calkiem trafny.
chveti Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 jakiś orginalniejszy pomysł...np coś innego zamiast minigunów....[...] i przysadzista piła łańcuchowa Widzę sprzeczność :] Ja jednak proponowałbym w niego w późniejszej fazie zamontować jakąś broń dalekiego zasięgu bo mimo iż taka piła może być ładna jest raczej już nie efektowna i nie efektywna :) Poszedłbym w ilość wyrzutni rakietowych itp. Pozdrawiam.
piotrek Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 A czemu bojowy? Może jakiś o pokojowaych zamiarach robot? Będzie oryginalnie... ;]
zgred Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 On jest pokojowo nastawiony, atakuje tylko w razie zagrozenia :P Kolejny update:
Johny Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Planujesz jakas animacje? Bedzie chodzil? Pamietam w 3DS Max R2 byl taki "podobny" animowany robocik... Jak dla mnie to tloki przy nogach sa troche za cienkie
zgred Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 Nie myslalem o zadnej animacji, ale kto wie, ogolnie to robie go dla mojej stronki internetowej, bedzie wkompowany w szate graficzna strony.
mirach Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Strasznie przypomina Mad Cat'a z battletecha :) Wiele łączeń masz strasznie cienkich, ale to co daleś od korpusu do miniguna to już zapałki ...
Tiger Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 no to teraz bierz się za textury i wpakuj go do pudełka, wstaw do sklepu. Następnie wyślij model jakieś firmie, która być może zaakceptuje go jako dobry projekt na zabawkę, wyśle to innej firmie która to zrealizuje. Zabawki pojawią się w sklepach, a ty trochę zarobisz. A tak poważniej, to model jest miodzio, jeśli dobrze go otexturujesz to full sukces :)
zgred Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 No moze troche za cienkie sa niektore "rurki" ;) Nie wzorowalem sie na "Mad Cat'a". Nawet go nie widzialem ;)
zgred Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Jeszce za wczesnie na textury... Planuje mu jeszce zrobic jakas satelite i jakos kamerke ;P
zgred Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 maly udpate: Dodalem kamerke i pogrubilem ramiona troche. Widok z tylu:
chveti Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Dalej mam wrażenie że te miniguny opadną na ziemię
zgred Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 wyzej to racja ze zapalki zrobilem, ale teraz juz wedlug mnie grubosc jest dobra... Edit: Ogrom komentarzy w moim temacie :/
Rekomendowane odpowiedzi