kielon[PL] Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Jest to mój pierwszy temat na jakimkolwiek forum więc mam nadzieję ,że nic nie popsuje. Chciałbym przedstawić tu moje prace wykonywane tylko za pomocą ołówka i gumki chlebowej. Większość z nich jest efektem mozolnego dłubania 2b na zwykłej białej kartce podczas wykładów(głównie fizyki - pozdrowienia dla studentów UW wydziału Fizyki:)) Jest w nich pełno wad, w większości są nawet nieskończe. Wdzięczny będę za wszystkie opinie, po to umieszczam przecież te prace. Na dobry początek lecą dwie pracki zrobione około 18 miesięcy temu podczas wykładów. [ATTACH]42613[/ATTACH] [ATTACH]42614[/ATTACH]
Shaokan Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 twarze jakies takie bez wyrazu ;) Babka ma cos z lewą ręka jakby skręcona w kostce. Podoba mi sie jej fryz i ubiór gosciu tez daje rade tylko za mala glowa ;) to tak na dzień dobry :D
kielon[PL] Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 Hehe w zasadzie prócz małego ucha i krzywych pośladków u gościa to wypatrzyłeś wszystko:) A tu dwa rysunki ,od których zaczeło się kształtowanie stylu i poważniejsze zamiłowanie w rysowaniu(wiewióra była na zamówienie - wiem gruba ale nawet nie mam jej przy sobie by poprawić:), zresztą to było dobre 3 lata temu może więcej) [ATTACH]42624[/ATTACH] [ATTACH]42625[/ATTACH]
thirdeye Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Gosc z mechanicznymi lapkami mi sie podoba, wiewiorka tez :) Ładnie cieniowane. Obciete stopy zle wygladaja. Widac ze czujesz anatomie ale jeszcze ja pocwicz.
kielon[PL] Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 To fakt ,brak stóp wpływa na rysunek. Ale nic na to nieporadze. Bardzo żadko wracam do jakiegokolwiek rysunku ,a często zostawiam bez jakiejś części:P. A co do cieniowania. Teraz już tak nierysuje ale kiedyś niebyło rysunku ,a ja cieniowałem. Niemogłem sobie wyobrazić ręki ,czy jakiegoś stroju to łatwiej było mi odrazu cieniować na ślepo. Niebyło to zbyt mądre ale efekty były zadowalające. Wystarczy popatrzeć na tego stwora pośrodku. A tu kilka nastepnych: [ATTACH]42679[/ATTACH][ATTACH]42681[/ATTACH][ATTACH]42682[/ATTACH]
kielon[PL] Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 olbrzym ze śnieżką rządzi ! ;> Ale pewnie zdziwsz się jak powiem ,że wie żeby niezbierać żółtego śniegu:P:P
Gość obo Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Niektóre z tych Twoich szkicy naprawde niezłe. Szczególnie ten pierwszy, ta kobieta ma fajną dynamiczną poze ;)
kielon[PL] Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 Dzięki wielkie za wszysystkie komentarze. [ATTACH]42728[/ATTACH] I jeszcze jeden ,przedchwileczką skończony(jakość troszeczkę nienajlepsza ale musiałem zdjęcie robić z aparatu) [ATTACH]42729[/ATTACH][ATTACH]42730[/ATTACH] Napiszcie co o nim myślicie(głównie co wam się nie podoba). Jest to mój 2 smok w historii. Każdy komentarz będzie mile widziany. Pozdro.
Mr Pank Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Podoba mi się wiewiórka i ten potwór z otwartą gębą naprawdę świetne szkice Ten orc jest tez całkiem niezły i smok Jednym słowem, rysujesz bardzo dobrze Poz..
kielon[PL] Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Napisano 11 Kwiecień 2007 No dawno mnie nie było niepowiem. A troszkę się pracowało. Mr Pank - thx . . . Coś w rodzaju tła dodany w PS. Reszta standardowo ołówkiem.
Bruneq Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 proporcje! podstawa! ale kreska ładna!:)ak pocwiczysz proporcje to bedzie MaSAKRA!:)
Shaokan Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 cienie superowe :D i ogólnie fajne pracki robisz :D
x-men Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Faktycznie cieniowanie wygląda bardzo fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi