Destroyer Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 szukam jakiegoś prostego edytorka HTML co koloruje skadnie i daje podgląd na stronkę do tej pory zawsze korzystałem z notatnika :) a ostatnio z "Źródło strony" w Operze :)) działa prawie dobrze ale jak znajdę jakiś błąd na stronce to musze szukać go jeszcze w źródle i już mi sie znudziło :) najlepiej żeby można było zmienić text od razu na podglądzie strony :P i żeby jeszcze pisownie sprawdzał :D niechciałbym też programu co dodaje od siebie ton niepotrzebnych znaczników, kiedyś takie cuda troszke testowałem i dlatego wróciłem do notatnika :) może mi ktoś jakiś polecić
Leleń Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 polecam Dreamweaver - jest cholernie rozbudowany, ale wygodny w obsludze, tyle ze NIEdarmowy. z darmowych to odpowiedniki polskich zwierzat, Zajączek, Pajączek itd.
erwin Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Ja uzywam darmowego, polskiego Zajaczka:D i jestem z niego zadowolony, w zupelnosci wystarcza do moich potrzeb.
Destroyer Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 zobacze tego zajączka, moje potrzeby są maxymalnie minimalne :) nie będe to jakiś portal najwyżej majtal :D takie proste, lekkie szybko wgrywające sie portfolio, a właściwie niemal szkielet bo za bardzo jeszcze nie mam sie czym pochwalić hehe :) dzięki za pomoc Panowie
mirach Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Do samego kolorowania to jest fajny Notatnik SP, ja uzywam Pajączka w najprostych ustwieniach - czyli nie dodawanie niczego do kodu :)
Polik Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 ja uzywam kED, mi sie podoba i nie sprawia problemow :)
Rekomendowane odpowiedzi