Destroyer Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 szukam jakiegoś prostego edytorka HTML co koloruje skadnie i daje podgląd na stronkę do tej pory zawsze korzystałem z notatnika :) a ostatnio z "Źródło strony" w Operze :)) działa prawie dobrze ale jak znajdę jakiś błąd na stronce to musze szukać go jeszcze w źródle i już mi sie znudziło :) najlepiej żeby można było zmienić text od razu na podglądzie strony :P i żeby jeszcze pisownie sprawdzał :D niechciałbym też programu co dodaje od siebie ton niepotrzebnych znaczników, kiedyś takie cuda troszke testowałem i dlatego wróciłem do notatnika :) może mi ktoś jakiś polecić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 polecam Dreamweaver - jest cholernie rozbudowany, ale wygodny w obsludze, tyle ze NIEdarmowy. z darmowych to odpowiedniki polskich zwierzat, Zajączek, Pajączek itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ja uzywam darmowego, polskiego Zajaczka:D i jestem z niego zadowolony, w zupelnosci wystarcza do moich potrzeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted February 25, 2007 Author Share Posted February 25, 2007 zobacze tego zajączka, moje potrzeby są maxymalnie minimalne :) nie będe to jakiś portal najwyżej majtal :D takie proste, lekkie szybko wgrywające sie portfolio, a właściwie niemal szkielet bo za bardzo jeszcze nie mam sie czym pochwalić hehe :) dzięki za pomoc Panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Do samego kolorowania to jest fajny Notatnik SP, ja uzywam Pajączka w najprostych ustwieniach - czyli nie dodawanie niczego do kodu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 http://nvu.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polik Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 ja uzywam kED, mi sie podoba i nie sprawia problemow :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts