Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Projekt dyplomowy znajomej z wrocławskiego ASP - obiekt wspomagający funkcję czytania.

Modelowane w maksie, renderowane w vrayu, bez poprawek w photoshopie. Większość renderów była duża, to i długo sobie szła.

Projekt Ola Utrata. Reszta ja.

6029826511f91503.jpg

f1c6806716c48774.jpg

5c64160282bdbd31.jpg

c2cc882092c305f6.jpg

850e3ce85bec8b5d.jpg

A tu wcześniejsza wersja.

abf88ca943a0a477.jpg

44454dd1ce223d00.jpg

54a12cc745dab33c.jpg

e0fc5c56db44bdfd.jpg

68564d322abec4d9.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi osobiscie bardzo sie podaba. Krzeslo 1 fajniejsze od 2. Nie wiem czemu,ale kojarzy mi sie z PKP. Wykonanie tez ladne- Fajne studio.

Pozdrawiam.

Napisano

projekty nowoczesnych mebli sa czasem kontrowersyjne (sam robie wizki takich ;-).

a wykonanie calkiem spoko, choc tak jakos golo...

a czym oswietlales? HDRI? Pokaz studio jak mozesz;-)

pozdr.

Napisano

W sumie to... ja będe inny i mi się podoba drugie bardziej;) ale technicznie to prawda, jest ok. Widać że walczyłeś z Mapowaniem na tym drugim, i prawie ci się udało;) w miejscu przejścia z oparcia na poręcze ci się kaszani

Napisano

Dzięki za pochlebne opinie.

Tutaj viewporty studia, jak widać skomplikowane to ono nie jest.

studionf7.th.jpg

Oświetlane HDRI, w odbiciach globalnych też HDRI. Przy zielonym krześle używałem HDRI dostępnego na tej stronie, a to z drewnianego gdzieś zaginęło. Mapa krzesła nie jest porywającej wielkości, ale proszę bardzo:

teakzm7.th.png

Gość Raffaello
Napisano

fajne krzesełka, tylko co do projektu to osobiście bym ich nie kupił ponieważ używając takich krzeseł do czytania często trzymam ręce na poręczach a one z tego co widać na renderkach nie należą do miękkich.

ogólnie modelki ładne

pozdrro

Napisano

jak dla mnie to za mało przestrzeni między krzesłem a tym stoliczkiem,

żeby z niego korzystać trzeba by mieć ostrego garba,

a te pojemniczki to na śmieci?

Napisano

Dzięki za komentarze.

Raffaello - siedziałem na prototypie owego krzesła i było w miarę wygodnie, no ale nie spędziłem na nim więcej niż 20 sekund, więc ciężko się wypowiadać o wygodzie przy czytaniu

briz - dobra uwaga, faktycznie lepiej by wyglądało gdyby choć jeden render był z wersją dla leworęcznych

cta - przestrzeni jest tyle ile trzeba, wymiary wzięły się z analiz i badań, choć siedzisko jest przeznaczone raczej dla osób szczupłych. Co do pojemniczków to są one na różnego rodzaju książki i zeszyty, ale to i tak zależy od siedzącego co tam wrzuci :)

Tomuś - i tak już długo szło, wydaje mi się, że zwiększenie samplingu nie wiele by pomogło, a na czas by wpłynęło

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności