Dragon Heart Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Oto moja pracka mój pierwszy człowiek jakiego stworzyłem w 3ds maxie. Narazie trochę mało detali a tekstury nie będą takie jakie są, dałem na poczatek takie aby odróżnić poszczególne części. Oto screen:
Bruneq Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 popatrz na niego i powiedz szcezze....czy on podobny jest do człowieka i czy mi sie podoba? ....polecam troche anatomi!....no i zaczac od poczatku!:)
piotrek Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 Pokaż bliżej głowę. Model ogólnie mało poprawny anatomicznie. I ten szew na środku...
cta Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 zacznij od nowa, potem znowu i znowu i wrzuć prace gdzieś za 3-4 razem
General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 Kazdy kiedys zaczac musi. Proponuje przedewszystkim dawac nieco wyzsze rozdzielczosci, minimum 800x600. Nie ma co ukrywac modelu. Poszukaj rowniez refek w google. Bo tutaj widze cala postac poprostu za waska jest. Latwiej ci bedzie tak zaczac. Daj "human reference" w google, przejdz na grafike i czegos powinienes sie dokopac. Widzialem na 3 stronie bodajze podstawowy szkic.
Rekomendowane odpowiedzi