kubi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Więc postanowiłem sobie coś wymodelować. Spodobał mi sie koncept forumowego kolegi thirdeye'a. Zacząłem się bawić i trochę odszedłem od konceptu. Poniżej zamieszczam postęp prac. Może ktoś cos mi podpowie ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 hej :) nie wiem czemu jest teraz moda na twarde krawedzie na miesniach, ale jak Ci sie podobaja to ok :) Brzuch naprawde, ale to naprawde mi sie nie podoba napackales tam błotskiem :) A tak to model jak i koncept wyczesany :) powodzenia dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Witam!! [ot] hehe pierwszy raz widze zeby klicek "narzekal" zawsze ladnie itp. czyli to jest ten poziom (modelingu) kiedy mistrzowie krytykuja :D ciekawe kiedy cos mojego skrytykuje :D [/ot] a co do modelu to glowka b. fajjna :) brzuch racja zdeczka naciapkany :D ale "rece" i glowa dla mnie super :) aha zapomnialem baza wyczesana ile(h) ja robiles ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 Dzięki KLICEK i nielot007. Coś jest na rzeczy z tymi "twardymi krawędziami". Przyznam się ze spoko, lubię na ostro jechać. Zresztą zrobię jeszcze raz ten cały brzuch, spróbuje go mniej więcej w takim stylu jak łeb utrzymać. Zauważyłem u siebie tendencje, do przesadzania z różnymi rzeczami, nadużywania narzędzi. Będę musiał nauczyć się zachowywania umiaru. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 aha zapomnialem baza wyczesana ile(h) ja robiles ? pozdro coś koło 1h, wiem że powinna bardziej koncept oddawać, ale stwierdziłem że te przednie kończyny troszkę za karłowate są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Poczatek zapowiada sie ciekawie. Mudbox widze. Mnie demo jakos nie przekonalo ;). Sterowanie widokiem zwlaszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 sorry kuba ale glowna bryla jakos bardziej mi sie podoba od sculpta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 sorry kuba ale glowna bryla jakos bardziej mi sie podoba od sculpta... no nic na to nie poradzę :/ powoli korpus kończę i biorę się za giry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 O! duzo lepij teraz, ale popracuj nad brzuchem jeszcze troche. Zamiezasz to oteksturowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Swietny model :) Bardzo mi sie spodobal. Takze Twoja interpretacja mojego bazgrania :) Brzuch faktycznie jest niedopowiedzany na szkicu ale gdybym mial wybierac to ten drugi zdecydowanie bardziej mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 jezeli juz mu zrobiles miednice :D to zrob ja duuuuuuuza :) efekt powinien byc lepszy wiesz, taka wypchnieta na boki z naciagnieta skorka mmmmmm :D ok juz sie uspokoilem, brzuszek wyglada o wiele lepiej :) imo nie powinines przesadzac z detalem powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Daj se spokój z thirdeyem Wymodeluj coś mojego Hahahaha:P fajna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 To taki ostatni update przed bitwa, zostały do zrobienie tylne odnóża. Treaz biorę się za bitwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 kuba zostaw to !! ;) rob modele do bitwy :D a modelik pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 no teraz fajnie wyglada;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 NIeźle nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Wygląda z tym brzuchem jak zmutowany orzeszek laskowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi