Napisano 1 Marzec 200718 l Więc postanowiłem sobie coś wymodelować. Spodobał mi sie koncept forumowego kolegi thirdeye'a. Zacząłem się bawić i trochę odszedłem od konceptu. Poniżej zamieszczam postęp prac. Może ktoś cos mi podpowie ciekawego.
Napisano 1 Marzec 200718 l hej :) nie wiem czemu jest teraz moda na twarde krawedzie na miesniach, ale jak Ci sie podobaja to ok :) Brzuch naprawde, ale to naprawde mi sie nie podoba napackales tam błotskiem :) A tak to model jak i koncept wyczesany :) powodzenia dalej !
Napisano 1 Marzec 200718 l Witam!! [ot] hehe pierwszy raz widze zeby klicek "narzekal" zawsze ladnie itp. czyli to jest ten poziom (modelingu) kiedy mistrzowie krytykuja :D ciekawe kiedy cos mojego skrytykuje :D [/ot] a co do modelu to glowka b. fajjna :) brzuch racja zdeczka naciapkany :D ale "rece" i glowa dla mnie super :) aha zapomnialem baza wyczesana ile(h) ja robiles ? pozdro
Napisano 1 Marzec 200718 l Autor Dzięki KLICEK i nielot007. Coś jest na rzeczy z tymi "twardymi krawędziami". Przyznam się ze spoko, lubię na ostro jechać. Zresztą zrobię jeszcze raz ten cały brzuch, spróbuje go mniej więcej w takim stylu jak łeb utrzymać. Zauważyłem u siebie tendencje, do przesadzania z różnymi rzeczami, nadużywania narzędzi. Będę musiał nauczyć się zachowywania umiaru. :)
Napisano 1 Marzec 200718 l Autor aha zapomnialem baza wyczesana ile(h) ja robiles ? pozdro coś koło 1h, wiem że powinna bardziej koncept oddawać, ale stwierdziłem że te przednie kończyny troszkę za karłowate są.
Napisano 2 Marzec 200718 l Poczatek zapowiada sie ciekawie. Mudbox widze. Mnie demo jakos nie przekonalo ;). Sterowanie widokiem zwlaszcza.
Napisano 2 Marzec 200718 l Autor sorry kuba ale glowna bryla jakos bardziej mi sie podoba od sculpta... no nic na to nie poradzę :/ powoli korpus kończę i biorę się za giry
Napisano 2 Marzec 200718 l O! duzo lepij teraz, ale popracuj nad brzuchem jeszcze troche. Zamiezasz to oteksturowac??
Napisano 2 Marzec 200718 l Swietny model :) Bardzo mi sie spodobal. Takze Twoja interpretacja mojego bazgrania :) Brzuch faktycznie jest niedopowiedzany na szkicu ale gdybym mial wybierac to ten drugi zdecydowanie bardziej mi sie podoba :)
Napisano 2 Marzec 200718 l jezeli juz mu zrobiles miednice :D to zrob ja duuuuuuuza :) efekt powinien byc lepszy wiesz, taka wypchnieta na boki z naciagnieta skorka mmmmmm :D ok juz sie uspokoilem, brzuszek wyglada o wiele lepiej :) imo nie powinines przesadzac z detalem powodzenia
Napisano 8 Marzec 200718 l Autor To taki ostatni update przed bitwa, zostały do zrobienie tylne odnóża. Treaz biorę się za bitwę.