miriam Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Witam Zmagań bitewnych wiele za mną, :cool: może tym razem uda się to doprowadzić do końca, ale zobaczymy. Temat: ... bo małe jest piękne ... Będzie to opowieść o małej dziewczynce i jej dwójce małych, "bezbronnych" przyjaciół ;). Taki mi się właśnie motyw po głowie kotłuje, po przeczytaniu tematu :], a mając w domu 2-kę podrostków to pierwsze co mi się na myśl rzuciło. bra na razie tyle . . . temat zaklepany :] Pozdrawiam i Powodzenia Wszystkim.
Marduk Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Olej robote i kończ prace na bitwe za wszelką cenę ;). Nie no mały joke... ...ale naprawde licze, że się postarasz ;).
jaras Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 miriam - masz 3 miesiące - dasz rade :) powodzenia w boju
Mr Pank Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Oj oj wymieciesz ich wszystkich miriam powodzenia
OMAM Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 może tym razem uda się to doprowadzić do końca, ale zobaczymy. Oj a furteczkę kolega sobie od razu zostawia coby nie dokończyć pracy. W każdym razie życzę powodzenia(czytaj:ukończenia)pracy
miriam Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 Dzięki chopaki - ale to raczej nie ta bajka ;). . . Pierwsze koty za płoty: Obywatelka zwana dalej EMI - Emili lat 3 ;) . . . Pierwszy rys historyczny, no ref, :p :p :p
miriam Napisano 14 Marzec 2007 Autor Napisano 14 Marzec 2007 Mała wpraweczka była czas opowieść snuć. Zanim pamiętam i mam chwilę wolną Trójka małych bohaterów, "emigrantów" z innego świata, baśni i itp. trafiła na Nowojorską ulicę, American Dream w ich wykonaniu. Scena: lata 30, itp . . . maluchy na chodniku, EMI gra na jakimś instrumencie, królik :D, oraz najmniejszy kompan chomik ;]. . . UWAGA. Nadużywanie kreskówek wiąże się z ryzykiem wystąpienia szkód zdrowotnych, zarówno somatycznych, jak i psychologicznych. taka notka sytuacyjna pod szkic, i koncept Emi, Pozdrawiam i dzinks za komenty
miriam Napisano 15 Marzec 2007 Autor Napisano 15 Marzec 2007 oskar_h -> dzinks ;), słabo mi to jeszcze wychodzi. . . Scena jaka taka, wstępna notka pod szkic, i jeszcze mały koncept kjuika :], ;) Pozdrawiam.
moccom Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 No fajne to się powoli robi! Dawaj więcej! Pozdrawiam!
miriam Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 moccom - dzięki, jak czas pozwoli :) będzie więcej, a na razie finalny królik, muszę nad mimiką popracować . . . Pozdrawiam
moccom Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Królik - zupełnie jakby ktoś mu na "ogonek" nadepnął ;) Rozumiem, że jego mimika odzwierciedla uczucia towarzyszace płynacej muzyce ;) Coś mi się wydaje, że wyjdzie z tego zabawna ilustracja. Powodzenia!
miriam Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 Dzinks, może w weekenda spadnie scenka o ile czas pozwoli (masa roboty niestety) i w końcu uda mi się wybrać odpowiednią kompozycję, scenę bo sporo problemów mam nad pokazaniem tego w taki sposób jaki by najbardziej mi odpowiadał. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi