Drakula Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Przekladam z WIPa: 1/6s F22 iso100 1/80s F5.6 iso200 1/250s F5.6 iso200 1/4s F36 (O_O) iso100 1/160s F5.6 iso200 canon400d + 18-55 + szop ;] c&c uelkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 fajne :) w WIPie nie widziałem.. pewnie dlatego że żadko tam zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 z całej serii jedyne co mi się nie podoba to lekka monotonia tematyczna :] 2 i 4 wypadają najgorzej. reszta całkiem sympatyczna :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 nr 3 bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 maly wycieczkers po wro - raczej srednie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 no srednie!! :P ale ostatnie fajne :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 pierwsze mnie zaciekawiło ale niepoprawne ujęcie.. powinienes bardziej wyprostowac kadr i wycentrować go do uwydatnionego ,którego balkonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Marzec 2007 Autor Share Napisano 16 Marzec 2007 z dachu ciezko by bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Co to za budynek w ostatnim? Bo jak u Was byłem to dopiero to budowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcfro Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 =politechnika Wrocławska== Moim zdaniem ten budynek powinien być pomnikiem Wydziału Budowlanego pt. "W jaki Sposób Nie Należy Budować'' Budynek błe, fotka cacy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 zarabiste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 chveti - zintegrowane centrum studenckie bodajze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 Kilka wypadow poskladanych razem - nie mialem czasu zeby pojedynczo wrzucac :P Chyba troche mroczneij tym razem ;) mi łud bi lawd tu si sam komentz end kritigz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 Ostatnie nie wyszło tak przerażająco, jak było na żywo. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 e, ja tam porami nie trzaslem tak jak Ty =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 long lufen testing: kocham duze rzeczy! *chyba musze sobie nastepnym razem odpuscic te tandetne ramki o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 ogolnie niezle choc "oklepanie" , kadry prawidlowe choc w paru przypadkach nie czytam mocnego punktu lub cialbym inaczej, naturalne kolory , czasem dla mnie za mdle ale taka rzeczywistosc... ogolnie 6,5 / 10 -bardziej bierze pod wzgledem technicznym niz artystycznym sory za ostra byc moze krytyke ale sam zajmuje sie fotografia od kilku lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Deus co to za "long lufen"? pochwal się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 delf - juz dawno ni eczytalem posta pisanego wprost. Szkoda, bo bardzo to sobie cenie. Dzieki :) darek: sigma 70-300 z f4-5,6 - nic specjalnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 kilka wiosennych zdjec niskich lotow: ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Deus, ty zyjesz! :P a no w sumie i tak zawsze cie widywalem na shoucie, a teraz jak go zabrali tak jakos smutno... kwiołtka fajny, ale tyn ptołk jeszczy lipszy. zachod slonca wypasik, taki hmm "idealny" =] edit: cicho, probuje strajkowac o przywrocenie shouta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 eee... caly czas tu bylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Zachód słońca? Pewna byłam, że to lampa z pokoju Deusa. :D Kwiatki te to na zlecenie kółka biologicznego z przemyskiej szkoły? Ostatnie takie optymistycznie tapetowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Troche duzo, ale nie mialem serca bardziej ich sortowac ;] Mam nadzieje ze chociaz kilka sie spodoba :P Wiosna! *praktycznie wszystko robione sigma 70-300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 piąty obrazek jest śliczny te fioletowe kwiatki są chyba trochę nieostre? (trzeci obrazek pod ślimakiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 no chyba troche nieostre, ale ciezko bylo zlapac wczoraj cos ostrego bo robilem popoludniem gdzie swiatlo juz nie takie i niezle wialo do tego :/ Nastepnym razem sie poprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 swietne fotki - nie wszystkie ale wiekszosc swietna :) kurcze musze kupic jakis lepszy sprzet zeby takie efekty robic - (jakiego Ty uzywasz?) - co do uwag to niktore chyba troche poruszone - ogolnie te z trawa (oba) i ze stokrotkami(?) najlepsze :D powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Ogólnie to zdecydowanie lepiej niż z poprzedniego rzutu. Rzeczywiście super światło Ci się trafiło. Piąte naprawdę się wybija, jest cudowne, delikatne i tak ładnie zielone. Generalnie nie lubię motywów kwiatowych, bo b. łatwo tu o banał (jak np 3, 4, 12, 13 itp), to kolorystycznie b. ładne (prócz wspomnianego już piątego), ślimak i następne, szóste, pierwsze, a czternaste jest mega słodkie, ładnie skomponowane i nadaje się na jakąś pocztówkę albo ilustrację do 'twojego ogrodu' ' roslin przydomowych' czy czegoś takiego. ;-) To po ślimaku mi się najbardziej podoba, bo jest i klimacik, delikatna poświata, no i nie wiadomo czy to żyje, czy już suche. Męczyłeś je w psie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 ta trawa kozak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Fidiasz: canon 400D + sigma 70-300 f4-5,6 na przemian z KITem 18-55. colgatte: meczylem - ramki dodalem ;] A na powaznie to kilka fotek kadrowalem w szopie. Wiekszosc pojasnilem lekko w PS Lightroom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 no to masz super sprzecik :D tania chyba ta impreza nie byla :/ ale bylo warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 No nie byla ;) Wczorajszy wypad slabo - ledwo jedno zdjecie warte jakiejkolwiek uwagi :( i drugie, ktore wrzucam jako dowod na to, ze w polsce mozna zobaczyc kangura: taaaaaaaa... wiem ze strasznie nieostre ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 no ciezko uchwycic kangura w ruchu, miales szczescie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 "Wczorajszy wypad slabo - ledwo jedno zdjecie warte jakiejkolwiek uwagi :(" Drakula - ja w ten weekend zrobiłam jakieś 900 zdjęć i zgadnij ile nadaje się do pokazania (bardzo mało) ;] Nie wspominając ile z nich można zakwalifikować jako dobre-pewnie żadnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 wczorjaszy wypad do zoo: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: 14: 15: 16: 17: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Fajne są: 2,3,6 a poza tym podobają mi się też 4 tylko szkoda,że całego pyszczka nie widać, tak samo w 7 a kolega ze zdjęcia 11 pływa u mnie w pokoju w akwarium :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Bardzo mi się podoba pierwsza fotka, jest taka smutna przez obecność krat, spojrzenie małpy. Fajnie skadrowane i opracowane, by nie było przepaleń. Super. 4 - Hipek też rządzi, na pierwszy rzut oka wydało mi się, że rusza głową. A i nie uważam, by tutaj ucięcie głowy było złym pomysłem, wiadomo o co chodzi, a jest ciekawiej ujęte niż na zdjęciu w szkolnym podręczniku. Na 7. 'uśmiechający się' wielbłąd też mi się podoba, jest taki optymistyczny. 9 jest niezłe, jakby dynamiczne, jakby ptaki miały zaraz wystartować, jak na wyścigach 10 jest przewrotne, a rysy na szybie dodają klimatu starej foty, najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 nie bede gorszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Teraz dopiero zauważyłam - fajnie oparł Maciej gitarę o krawędź kadru. nie bede gorszy ;]]:-> p.s. Kropa, wychodzisz czasem poza 'ładnie wyszło'? ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Sytuacja się powtarza, czy mam deja vu O_o? ;) Zdjęcie wydaje się dobre kompozycyjnie i ładnie skadrowane, czyli gut ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 p.s. Kropa, wychodzisz czasem poza 'ładnie wyszło'? ;) :P wybacz,nastroju nie miałam wczoraj żeby więcej odpisać :p No wychodzę, wychodzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 wczorajszy wypad: indżoj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 a żeś pan zaszopował tą fotkę. fajnie wyszło ale poproszę o oryginał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 witam, całkiem przyjemnie tutaj ...podoba mi się ten ptaszek z 03-05-07, 11:16 - ładnie się w kadrze wkomponował ...jaszczurka i pancernik też są niezłe ...a ostatnia fotka... wrrr, czemu nie jest moja :D świetnie pokazany detal, dodatkowo ciekawy detal :) miodzio kolorystyka i dopracowane światło więcej takich proszę PS też jestem ciekawy jak wygląda oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 no, oryginal to taka szara plama... :P ale nie bede sie kryl ofkoz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 pokażesz w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 no jest przecie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 ha! a żeś Pan to rozciągnął jak gumę do żucia :) na World Press Foto by cię zjedli za to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 no jest naciagniete, ale w innym cieciu wygladalo brzydko ;] ...i nie zamierzam startowac w WPF'ie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi