Napisano 3 Marzec 200718 l Przekladam z WIPa: 1/6s F22 iso100 1/80s F5.6 iso200 1/250s F5.6 iso200 1/4s F36 (O_O) iso100 1/160s F5.6 iso200 canon400d + 18-55 + szop ;] c&c uelkom
Napisano 3 Marzec 200718 l z całej serii jedyne co mi się nie podoba to lekka monotonia tematyczna :] 2 i 4 wypadają najgorzej. reszta całkiem sympatyczna :] Pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 200717 l pierwsze mnie zaciekawiło ale niepoprawne ujęcie.. powinienes bardziej wyprostowac kadr i wycentrować go do uwydatnionego ,którego balkonu :)
Napisano 16 Marzec 200717 l Co to za budynek w ostatnim? Bo jak u Was byłem to dopiero to budowali...
Napisano 17 Marzec 200717 l =politechnika Wrocławska== Moim zdaniem ten budynek powinien być pomnikiem Wydziału Budowlanego pt. "W jaki Sposób Nie Należy Budować'' Budynek błe, fotka cacy:]
Napisano 24 Marzec 200717 l Autor Kilka wypadow poskladanych razem - nie mialem czasu zeby pojedynczo wrzucac :P Chyba troche mroczneij tym razem ;) mi łud bi lawd tu si sam komentz end kritigz ;]
Napisano 30 Marzec 200717 l Autor long lufen testing: kocham duze rzeczy! *chyba musze sobie nastepnym razem odpuscic te tandetne ramki o_O
Napisano 30 Marzec 200717 l ogolnie niezle choc "oklepanie" , kadry prawidlowe choc w paru przypadkach nie czytam mocnego punktu lub cialbym inaczej, naturalne kolory , czasem dla mnie za mdle ale taka rzeczywistosc... ogolnie 6,5 / 10 -bardziej bierze pod wzgledem technicznym niz artystycznym sory za ostra byc moze krytyke ale sam zajmuje sie fotografia od kilku lat
Napisano 30 Marzec 200717 l Autor delf - juz dawno ni eczytalem posta pisanego wprost. Szkoda, bo bardzo to sobie cenie. Dzieki :) darek: sigma 70-300 z f4-5,6 - nic specjalnego ;)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Deus, ty zyjesz! :P a no w sumie i tak zawsze cie widywalem na shoucie, a teraz jak go zabrali tak jakos smutno... kwiołtka fajny, ale tyn ptołk jeszczy lipszy. zachod slonca wypasik, taki hmm "idealny" =] edit: cicho, probuje strajkowac o przywrocenie shouta :P
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Zachód słońca? Pewna byłam, że to lampa z pokoju Deusa. :D Kwiatki te to na zlecenie kółka biologicznego z przemyskiej szkoły? Ostatnie takie optymistycznie tapetowate.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Troche duzo, ale nie mialem serca bardziej ich sortowac ;] Mam nadzieje ze chociaz kilka sie spodoba :P Wiosna! *praktycznie wszystko robione sigma 70-300.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l piąty obrazek jest śliczny te fioletowe kwiatki są chyba trochę nieostre? (trzeci obrazek pod ślimakiem)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor no chyba troche nieostre, ale ciezko bylo zlapac wczoraj cos ostrego bo robilem popoludniem gdzie swiatlo juz nie takie i niezle wialo do tego :/ Nastepnym razem sie poprawie ;)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l swietne fotki - nie wszystkie ale wiekszosc swietna :) kurcze musze kupic jakis lepszy sprzet zeby takie efekty robic - (jakiego Ty uzywasz?) - co do uwag to niktore chyba troche poruszone - ogolnie te z trawa (oba) i ze stokrotkami(?) najlepsze :D powodzenia :)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Ogólnie to zdecydowanie lepiej niż z poprzedniego rzutu. Rzeczywiście super światło Ci się trafiło. Piąte naprawdę się wybija, jest cudowne, delikatne i tak ładnie zielone. Generalnie nie lubię motywów kwiatowych, bo b. łatwo tu o banał (jak np 3, 4, 12, 13 itp), to kolorystycznie b. ładne (prócz wspomnianego już piątego), ślimak i następne, szóste, pierwsze, a czternaste jest mega słodkie, ładnie skomponowane i nadaje się na jakąś pocztówkę albo ilustrację do 'twojego ogrodu' ' roslin przydomowych' czy czegoś takiego. ;-) To po ślimaku mi się najbardziej podoba, bo jest i klimacik, delikatna poświata, no i nie wiadomo czy to żyje, czy już suche. Męczyłeś je w psie?
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Fidiasz: canon 400D + sigma 70-300 f4-5,6 na przemian z KITem 18-55. colgatte: meczylem - ramki dodalem ;] A na powaznie to kilka fotek kadrowalem w szopie. Wiekszosc pojasnilem lekko w PS Lightroom.
Napisano 29 Kwiecień 200717 l no to masz super sprzecik :D tania chyba ta impreza nie byla :/ ale bylo warto :)
Napisano 3 Maj 200717 l Autor No nie byla ;) Wczorajszy wypad slabo - ledwo jedno zdjecie warte jakiejkolwiek uwagi :( i drugie, ktore wrzucam jako dowod na to, ze w polsce mozna zobaczyc kangura: taaaaaaaa... wiem ze strasznie nieostre ;]
Napisano 5 Maj 200717 l "Wczorajszy wypad slabo - ledwo jedno zdjecie warte jakiejkolwiek uwagi :(" Drakula - ja w ten weekend zrobiłam jakieś 900 zdjęć i zgadnij ile nadaje się do pokazania (bardzo mało) ;] Nie wspominając ile z nich można zakwalifikować jako dobre-pewnie żadnego :P
Napisano 15 Maj 200717 l Autor wczorjaszy wypad do zoo: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: 14: 15: 16: 17:
Napisano 15 Maj 200717 l Fajne są: 2,3,6 a poza tym podobają mi się też 4 tylko szkoda,że całego pyszczka nie widać, tak samo w 7 a kolega ze zdjęcia 11 pływa u mnie w pokoju w akwarium :p
Napisano 15 Maj 200717 l Bardzo mi się podoba pierwsza fotka, jest taka smutna przez obecność krat, spojrzenie małpy. Fajnie skadrowane i opracowane, by nie było przepaleń. Super. 4 - Hipek też rządzi, na pierwszy rzut oka wydało mi się, że rusza głową. A i nie uważam, by tutaj ucięcie głowy było złym pomysłem, wiadomo o co chodzi, a jest ciekawiej ujęte niż na zdjęciu w szkolnym podręczniku. Na 7. 'uśmiechający się' wielbłąd też mi się podoba, jest taki optymistyczny. 9 jest niezłe, jakby dynamiczne, jakby ptaki miały zaraz wystartować, jak na wyścigach 10 jest przewrotne, a rysy na szybie dodają klimatu starej foty, najs
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Teraz dopiero zauważyłam - fajnie oparł Maciej gitarę o krawędź kadru. nie bede gorszy ;]]:-> p.s. Kropa, wychodzisz czasem poza 'ładnie wyszło'? ;) :P
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Sytuacja się powtarza, czy mam deja vu O_o? ;) Zdjęcie wydaje się dobre kompozycyjnie i ładnie skadrowane, czyli gut ;)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l p.s. Kropa, wychodzisz czasem poza 'ładnie wyszło'? ;) :P wybacz,nastroju nie miałam wczoraj żeby więcej odpisać :p No wychodzę, wychodzę :D
Napisano 2 Lipiec 200717 l witam, całkiem przyjemnie tutaj ...podoba mi się ten ptaszek z 03-05-07, 11:16 - ładnie się w kadrze wkomponował ...jaszczurka i pancernik też są niezłe ...a ostatnia fotka... wrrr, czemu nie jest moja :D świetnie pokazany detal, dodatkowo ciekawy detal :) miodzio kolorystyka i dopracowane światło więcej takich proszę PS też jestem ciekawy jak wygląda oryginał
Napisano 2 Lipiec 200717 l ha! a żeś Pan to rozciągnął jak gumę do żucia :) na World Press Foto by cię zjedli za to :D
Napisano 2 Lipiec 200717 l Autor no jest naciagniete, ale w innym cieciu wygladalo brzydko ;] ...i nie zamierzam startowac w WPF'ie ;p