Drakula Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Jak w temacie - mam zamiar zabic konkurencje :} Najprawdopodobniej mi sie nie uda, ale jestem dobrej mysli. Jak na razie glowkuje nad tematem - jeden pomysl juz mam. Zbiore kilka, naszkicuje i bede myslal co dalej. Licze na przynajmniej tak dobra zabawe jak w przypadku "pieknej i bestii" :)
Ania Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 o widzę że ambitny temat konkurencja jeszcze nie odpowiedziała, pewnie dlatego że drżą jej palce ze strachu przed tobą powodzenia
Gość obo Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 No temat pierwsza klasa ;) Ciekawe czy potwierdzisz to pracą ;)
Pablonardo Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 hehe Drakula ambitnie widze:)... czeam na szkice
Destroyer Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Drakula bardzo podoba mi się twój pomysł ;) masz duże szanse na zwycięstwo jeśli uda Ci się go skończyć :D powodzenia :)
brumugun Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Mały nietoperek , (drakulontko) w klatce, obok wampir z kielichem z czerwonym czymś, w wielkim czarnym zamczysku? ;)
Rekomendowane odpowiedzi