Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Znowu zmieniam temat, ponieważ myślę że poprzednim razem rzuciłem się na zbyt głęboką wodę i nie dałbym rady tego zrobić z prostej przyczyny braku czasu :/. Tym razem scena będzie o wiele mniejsza przedstawiająca bar z lat 30 XX wieku. Znajdować się tam będą cztery postacie - facet siedzący na kanapie palący cygaro, koleś siedzący przy barku (czekający na drinka), barman, oraz mały Al Capone biegnący obok barku z rewolwerem w ręku.

Nie jest to do końca prawda historyczna, ponieważ w latach 30 Al Capone miał już ponad 30 lat :). Jeśli nie zdołam tego skończyć w terminie to dokończe po bitwie, ponieważ nie wiem jak uda mi się zorganizować czas w niedalekiej przyszłości. Zamieszczam kilka wstępnych referek, do stylu baru do jakiego będe chciał upodobnić scenkę (screeny są z gry Mafia, ponieważ nie udało mi się znaleźć innych ciekawych :/):

http://mafia.gameszone.cz/obr/salierihobar/salierihobar3.jpg

http://www.voodooclub.de/Mafia/mafia12.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

spoko jak to rozegrasz mimiką tak jak piszesz....a bedzie to choolernie trudne moim zdaniem, to wroze ci wysokie noty :D powodzenia

Napisano

mysle ze pomysl jest dosc juz troche oklepany, ale duzo dobrych takich prac nie bylo, takze wybronic sie mozna jakoscia i ta wlasnie trudna mimika. Powodzenia

Napisano
  • Autor

Rozwijam pomysł, jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś więcej, odsyłam do edytowanego pierwszego postu po więcej informacji :).

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor
fikołek: ale sobie roboty zaplanowałeś ;) tylko czy komp podoła temu rozmachowi? :)
Prawdę mówiąć nie wiem, ale to się okaże w trakcie pracy :), dlatego zamierzam zacząć od organiki gdzie znajdzie się najwięcej szczegółów. Myślę że domki nie będą potrzebowały ogromnej dbałości o detale, co mam nadzieję uda mi się zatuszować w klimacie nocy. Dodatkowym atutem jest oddalenie wioski orków od pierwszego planu, bo właśnie tam chcę zbudować najwięcej rozświetlonych "klocków" :). Pożyjemy, zobaczymy, to będzie mój pierwszy w życiu still, dlatego chcę zrobić coś co będzie wymagało dużego zaangażowania z mojej strony, a co najważniejsze mam nadzieję że wiele się nauczę dzięki tej bitwie.

Pozdrawiam

Napisano

UUuuu , to uprzdam ze potrzebujesz duzo samozaparcia oraz naprawde zrob sobie latwiejsz zadanie :) Ja tez chcialem nie wiadomo co zrobic i tak przez peirwsze 2 tyg szlo super , praca az sie palila a potem sie wypalilem i juz checi padly. Dlatego zrob cos prostego a ladnego.

Moja rada.

Napisano
  • Autor

To już ostatni update tematu... tym razem zabieram się na poważnie do roboty :) !! W edycji pierwszego postu krótka informacja jak ma wyglądać scenka. Concept scenki zrobiłem, ale nie mam go jak pokazać :/, ponieważ znajduje się on na kartce papieru a pech chciał że aktualnie mój aparat cyfrowy jest w naprawie :/.

Pozdrawiam

Napisano

Dobry pomysł... każde potraktowanie tematu jest dobre ale do mnie najbardziej trafiają właśnie takie :) Życzę powodzenia.. roboty masz dużo...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.