duck Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Witam Nie ma wprawdzie jeszcze logo, a prawa kolumna jest niedokończona, ale chciałbym zapoznać sie z Waszymi opiniami. Co sądzicie? oceny 1/6 mile widziane
hax0r Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Milutkie 4/6 Minus [kolorystyka] :) Daj coś żywego do tego szarego bo wygląda jak czarno-biała strona z kolorowymi elementami (kwestia gustu) :)
fred_000 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Nawet fajnie. Nie chcę się czepiać, ale przeszkadza mi taki niuans. Nie wiem, czy tak jest, bo to jeszcze wersja robocza, czy po prostu to przeoczyłeś, a może tak ma być, ale robi to dość dziwne wrażenie. Na załączonym obrazku zaznaczyłam, każdy w inną stronę, a to ma być chyba cieniowanie, nadanie jakiejś tam trójwymiarowości? To tak jakby na każdego padało inaczej światło. Jakoś mnie to gryzie w oczy :) pozdrawiam.
duck Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 czesc frad-000 -> racja, racja naniosłem pewne zmiany. co sądzicie o logo? http://img357.imageshack.us/my.php?image=audio6zz9.png
fred_000 Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 ładnie wykonane, ale te słuchawki bardziej przypominają takie słuchawki robotników. Myślę, ze fajnie by było je trochę "podrasować". pzdr
SirAnen Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 A ja sie doczepie czegos co widac odrazu ale pewnie nikt nie zwraca na to uwagi :) Ja mam zboczenie zawodowe i zwracam. Tam po lewej stronie od laski jest numerek 5 ;) Co on znacza ?? 5 button'ow co sa na gorze ?? Moze popraw na 07 jako ze mamy ten rok. To tylko tak uwaga. 4+/6 popraw to i masz u mnie 5/6
fred_000 Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 SirAnen, trochę bez sensu. Można rozważać, czy te numery w ogole sa tam potrzebne, wydaje mi sie, ze maja niewiele wspólnego z logika, ze istnieją bardziej ku wypełnieniu grafiki, ale dawać zamiast 5 7 bo mamy ten rok, to już zupełnie podważy sens 4 pozostałych. Spodowuje to chęć nadania im jakies symboliki typu a ze istnieja od 2001 roku, a moze w 2001 to sie zajmowali glownie odtwarzaczami mp3. ;) Ciekawe, tak swoja droga, co mial na mysli autor wpisujac je tam. pzdr
duck Napisano 15 Marzec 2007 Autor Napisano 15 Marzec 2007 te numery? :D nie mają żadnej symboliki, tak jak powiedział fred_000 umieściłem ja zeby wypełnić grafikę. taki o motyw.. dzieki za ocene. co do logo, to jutro słuchaweczki będą nierobotnicze ;)
duck Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 oto i logo http://img255.imageshack.us/my.php?image=logo2ok7.png razem + widok produktu http://img66.imageshack.us/my.php?image=audio6yn2.png sory ze tak odkopuje i zakopuje, ale nie moglem jakos sie skupić na tym. az do teraz ;) ma ktoś jakis pomysł/tutek jak wykonać tą gumę (co jest najbliżej globusa) jakos.. bardziej realnie? pzdr
Knysha Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Logo ciekawe, jednak troche ucieka Ci perspektywa. Co do gumy - moze ciemny layer, dodaj noise i pomieszaj curves'ami i levelsami?
Gość User190 Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Wyszło jasno i przyjemnie. Generalnie niezła robota, ale chyba powinieneś troch ę bardziej wyeksponować sprzedawane przedmioty.
Simple_man Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 Tak się składa, że pracuje w tym, tzn w projektowaniu stron. Nie ważne gdzie ważne, że to duża agencja. Strona ogólnie poprawna, ale... no właśnie, jest parę ale. 1. Kolumna "kategorie produktów" powinna trzymać poziom pozostałych kolumn. 2. Za duże logo. 50% tego co jest by wystarczyło. 3. Ikony produktów na belce powinny mieć zbliżoną wielkość. Nie ważne, że będą nie proporcjonalne. 4. Więcej powietrza pomiędzy ikonami produktów a brzegiem ramki, w której się znajdują. 5. Fonty lepiej będą wyglądały w wersji light. Nadasz dzięki temu stronie bardziej ekskluzywnego charakteru . 6. Poziom kategorie->produkty->informacje w jednym kolorze. na koniec uwaga odnośnie funkcjonalności. Wyszukiwarka powinna się znajdować z prawej strony. Takie są reguły. Nikt nie robi wyszukiwarki z lewej strony. Dodatkowo w twoim projekcie ginie ona przygnieciona przez DUŻE logo . w efekcie jest mało widoczna. To tyle. Pozdrawiam.
duck Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 Knysha: klientowi sie juz spodobało. dzieki za pomysł. M@Ti: znaczy większy obrazek produktu? Simple_man: 1. nie zgodze się ;) dlaczego? bo inni tak robia? zeby było poprawniej? 2. to prawda. ale to juz nie ode mnie zależy ;) tak sie podoba 3,4. zmienie 6. nie zgodzę sie ;) (tak jak w punkcie 1) co do szukaj, to nie wiem czy wszyscy, ale ok. nie bede jednak miejsca zmieniał,bo bym musiał nieźle znowu nabrudzić. dzieki i pozdrawiam rowniez.
Rekomendowane odpowiedzi