andrzejp Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Cześć, postanowiłem zgodnie z radą przeprojektować lekko kompozycje, myślę że to będzie ciekawsza. Screen wszystko tłumaczy :)
..::Krzysiek M::.. Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam w bitwie :) Coś dużo tych wróżek już jest ^^ Pozdro !!
Ufooox Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Coś dużo tych wróżek już jest ^^ i brudnych miast. :P ad.
andrzejp Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 Witam w bitwie :) Coś dużo tych wróżek już jest ^^ Pozdro !! Myślę że przedstawie temat w jakies ciekawej formie, zobaczymy jak wyjdzie :) Jak narazie to zaczynam dzisiaj projektować... Pozdro
andrzejp Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 A tu taki grzybek, z próbną teksturą. Teraz przechodzę do samej kobiety.
Levus Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!!
JunioR Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 ogolnie ciekawy temat, ale popracowalbym jeszcze nad tym grzybkie, i nie chodzi mi tu o texturke :] pozdrawiam i życze powodzenia!
andrzejp Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!! Mam zamiar lekko ją przebudować. Jak przeniosę ją na papier to wrzucę screena. Dzięki za rade .... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi