andrzejp Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Cześć, postanowiłem zgodnie z radą przeprojektować lekko kompozycje, myślę że to będzie ciekawsza. Screen wszystko tłumaczy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Witam w bitwie :) Coś dużo tych wróżek już jest ^^ Pozdro !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufooox Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Coś dużo tych wróżek już jest ^^ i brudnych miast. :P ad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejp Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Witam w bitwie :) Coś dużo tych wróżek już jest ^^ Pozdro !! Myślę że przedstawie temat w jakies ciekawej formie, zobaczymy jak wyjdzie :) Jak narazie to zaczynam dzisiaj projektować... Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejp Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 A tu taki grzybek, z próbną teksturą. Teraz przechodzę do samej kobiety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 ogolnie ciekawy temat, ale popracowalbym jeszcze nad tym grzybkie, i nie chodzi mi tu o texturke :] pozdrawiam i życze powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejp Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!! Mam zamiar lekko ją przebudować. Jak przeniosę ją na papier to wrzucę screena. Dzięki za rade .... Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts