Napisano 5 Marzec 200718 l Cześć, postanowiłem zgodnie z radą przeprojektować lekko kompozycje, myślę że to będzie ciekawsza. Screen wszystko tłumaczy :)
Napisano 6 Marzec 200718 l Autor Witam w bitwie :) Coś dużo tych wróżek już jest ^^ Pozdro !! Myślę że przedstawie temat w jakies ciekawej formie, zobaczymy jak wyjdzie :) Jak narazie to zaczynam dzisiaj projektować... Pozdro
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor A tu taki grzybek, z próbną teksturą. Teraz przechodzę do samej kobiety.
Napisano 7 Marzec 200718 l Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!!
Napisano 7 Marzec 200718 l ogolnie ciekawy temat, ale popracowalbym jeszcze nad tym grzybkie, i nie chodzi mi tu o texturke :] pozdrawiam i życze powodzenia!
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor Yo! Panowie wyżej mają rację, co drugi majster, to wróżki, elfy... Ale jeśli już.. może spróbuj najpierw naszkicować wszystko w trójwymiarze, zrób dobrą kompozycję a później bierz się za tex. Od ogółu do szczegółu. Powodzonka!! Mam zamiar lekko ją przebudować. Jak przeniosę ją na papier to wrzucę screena. Dzięki za rade .... Pozdro