kazziu Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Jak wiecie najtrudniej wymyślić jakiś fajny koncept, na szczęście już coś wymyśliłem, poniższy szkic obrazuje ten pomysł. Postaram się jeszcze wrzucić parę innych popracować nad nimi na chwilę i wybrać ten najlepszy który skończę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 No to ruszyłem, pierwszy koncept bardziej kreskówkowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Bardzo ładne...hmmm..wisienki :) Podoba mi sie szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Niedobra dziewczynka, wisienki mu oberwała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Gooooopi..siega po wisienki a pare cm dalej ma inne, znacznie lepsze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 no on głupi nie jest - zobacz gdzie patrzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 wlasnie miałem zmienic kierunek ręki ale dopiero pod koniec...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 heh bardzo fajna mordka od razu widać o czym myśli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 hahahaha masakra fajny motyw pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 pierwszy szkic postanowiłem olać, przestał mi sie podobać. Nareszcie mam wolny czas i pownienem sie wyrobić, ruszam z drugim szkicem. Postaram sie go jeszcze dzisiaj dopracować i od jutra ruszam z kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Dobra jedziemy dalej, dopiero co ruszyłem z tłem. Najtrudniej było uzmysłowić sobie jak tu wogóle ruszyć po narysowaniu szkicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 kolejne 20 min roboty, mam zamiar dodać drugie światło tylko cały czas zastanawiam sie jaki kolor, może zwykły biały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 No i kroczek dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 moim zdaniem taka zolto pomaranczowo czerwona pracka wyjdzie bardzo fajnie, wiec moze warto zostac przy tej kolorystyce ktora jest, jesli juz czegos mialbym sie czepic to moze tego ze uzywalbym wiecej jasnych kolorow naprzyklad odcieni zoltego a mniej tych ciemnych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi