drakul Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 witam.moze ktos zna przyczyne, mianowicie nie moge pisac litery "ci"- c z kreseczka.wszystkie inne polskie literki z ogonkami moge.w czym lezy problem?mam xp sp2.a moze jeszcze ktos wie dlaczego nie dziala skrot ctrl+p, ctrl+s w autocadzie 2005?tylko te dwa skroty,reszta wszystko w porzadku. bede wdzieczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ze tak zapytam, masz radeona? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakul Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 tak , mam radeona, jesli chodzi ci o skrot w catalyscie to je wylaczylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 mialem to samo, po zainstalowaniu nowych catalystow, te stery sobie przypisuja zamiast ć - cos tam, w wlasciwosciach ekranu gdzies to powinno dac sie wylaczyc. (jesli dobrze pamietam) drakul - http://www.frazpc.pl/b/112621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakul Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 gdybys mogl powiedziec gdzi ekonkrtenie to wylaczyc to byloby super.a moze jeszcze wiesz co z tymi skrotami w autocadzie?na winxp sp1 tez byl problem ale w ustawieniach cada jest windows akceleration keys i to wlaczylem i wylaczylem wtedy , przeinstalowalem cada i bylo dobrze.ale na xp sp2 nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakul Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 dzieki bardzo Leleń, moje ć już działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts