Gość Yoszko Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Wrzucam kilka moich pracek do obejrzenia, pierwszy post i napewno będe go uzupełniał nowymi prackami :) Coś o mnie: grafik (z wykształcenia i zainteresowania) tak komputerowy jak i posługujący się tradycyjnymi technikami... po długim okresie freelancerstwa pracuje na stałe w firmie Breakpoint która to produkuje gry na telefony komórkowe... pasjonuje mnie grafika oraz picie piwa i patrzenie jak od niego rośnie brzuch :) hehehe Pozdrawiam Yoszko i troche słodyczy :) :)
WWWoj Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 ej... ja tez tam pracuje... moze sie znamy? ;D ;p ales nawrzucał :)
leszek_lenia Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 to sie przedstawiles :D a tak to calkiem spoko prace.... pzdr
CzAk1 Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Nie zła galeria....Sporo pracek...całkiem przyjemnie się ogląda...Fajna ta postać StarWarsowa...
Gość Yoszko Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Projekt na konkursik KFC, odrzucony przez moderatora gdyż (czego nie ma w regulaminie !) na kubełku nie powinny znajdować sie zwierzątka, chodzi o odczucia estetyczne :) zgadzam się z tym, wczesniej o tym nie pomyślałem... aczkolwiek zabieram sie za nowy bardziej wypasiony projekt :) Pozdrawiam
misiekhc Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 wszystko to zalatuje jakas tandeta, a imperiumsportu.pl to juz w ogole mogles nie wrzucac, bo az wstyd... moze tez jakbys cos wrzucil w normalnej rodzialce a nie, zeby ogladac trzeba bylo przez lupe... najlepszy projekt kfc i zdecydowanie odstaje od reszty ..na + oczywiscie
Gość obo Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Niektóre mi się podobają, a niektóre nie ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi