Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam kilka moich pracek do obejrzenia, pierwszy post i napewno będe go uzupełniał nowymi prackami :)

Coś o mnie: grafik (z wykształcenia i zainteresowania) tak komputerowy jak i posługujący się tradycyjnymi technikami... po długim okresie freelancerstwa pracuje na stałe w firmie Breakpoint która to produkuje gry na telefony komórkowe... pasjonuje mnie grafika oraz picie piwa i patrzenie jak od niego rośnie brzuch :) hehehe

Pozdrawiam

Yoszko

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

i troche słodyczy :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

:)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie zła galeria....Sporo pracek...całkiem przyjemnie się ogląda...Fajna ta postać StarWarsowa...

Napisano

Projekt na konkursik KFC, odrzucony przez moderatora gdyż (czego nie ma w regulaminie !) na kubełku nie powinny znajdować sie zwierzątka, chodzi o odczucia estetyczne :) zgadzam się z tym, wczesniej o tym nie pomyślałem... aczkolwiek zabieram sie za nowy bardziej wypasiony projekt :)

Pozdrawiam

digart.jpg

Napisano

wszystko to zalatuje jakas tandeta, a imperiumsportu.pl to juz w ogole mogles nie wrzucac, bo az wstyd... moze tez jakbys cos wrzucil w normalnej rodzialce a nie, zeby ogladac trzeba bylo przez lupe...

najlepszy projekt kfc i zdecydowanie odstaje od reszty ..na + oczywiscie

Napisano

Niektóre mi się podobają, a niektóre nie ;)

Pozdrawiam