Napisano 14 Marzec 200717 l Wrzucam kilka moich pracek do obejrzenia, pierwszy post i napewno będe go uzupełniał nowymi prackami :) Coś o mnie: grafik (z wykształcenia i zainteresowania) tak komputerowy jak i posługujący się tradycyjnymi technikami... po długim okresie freelancerstwa pracuje na stałe w firmie Breakpoint która to produkuje gry na telefony komórkowe... pasjonuje mnie grafika oraz picie piwa i patrzenie jak od niego rośnie brzuch :) hehehe Pozdrawiam Yoszko i troche słodyczy :) :)
Napisano 14 Marzec 200717 l Nie zła galeria....Sporo pracek...całkiem przyjemnie się ogląda...Fajna ta postać StarWarsowa...
Napisano 23 Marzec 200717 l Projekt na konkursik KFC, odrzucony przez moderatora gdyż (czego nie ma w regulaminie !) na kubełku nie powinny znajdować sie zwierzątka, chodzi o odczucia estetyczne :) zgadzam się z tym, wczesniej o tym nie pomyślałem... aczkolwiek zabieram sie za nowy bardziej wypasiony projekt :) Pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200717 l wszystko to zalatuje jakas tandeta, a imperiumsportu.pl to juz w ogole mogles nie wrzucac, bo az wstyd... moze tez jakbys cos wrzucil w normalnej rodzialce a nie, zeby ogladac trzeba bylo przez lupe... najlepszy projekt kfc i zdecydowanie odstaje od reszty ..na + oczywiscie