Guest Yoszko Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Wrzucam kilka moich pracek do obejrzenia, pierwszy post i napewno będe go uzupełniał nowymi prackami :) Coś o mnie: grafik (z wykształcenia i zainteresowania) tak komputerowy jak i posługujący się tradycyjnymi technikami... po długim okresie freelancerstwa pracuje na stałe w firmie Breakpoint która to produkuje gry na telefony komórkowe... pasjonuje mnie grafika oraz picie piwa i patrzenie jak od niego rośnie brzuch :) hehehe Pozdrawiam Yoszko i troche słodyczy :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WWWoj Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 ej... ja tez tam pracuje... moze sie znamy? ;D ;p ales nawrzucał :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek_lenia Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 to sie przedstawiles :D a tak to calkiem spoko prace.... pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Nie zła galeria....Sporo pracek...całkiem przyjemnie się ogląda...Fajna ta postać StarWarsowa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yoszko Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Projekt na konkursik KFC, odrzucony przez moderatora gdyż (czego nie ma w regulaminie !) na kubełku nie powinny znajdować sie zwierzątka, chodzi o odczucia estetyczne :) zgadzam się z tym, wczesniej o tym nie pomyślałem... aczkolwiek zabieram sie za nowy bardziej wypasiony projekt :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekhc Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 wszystko to zalatuje jakas tandeta, a imperiumsportu.pl to juz w ogole mogles nie wrzucac, bo az wstyd... moze tez jakbys cos wrzucil w normalnej rodzialce a nie, zeby ogladac trzeba bylo przez lupe... najlepszy projekt kfc i zdecydowanie odstaje od reszty ..na + oczywiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Niektóre mi się podobają, a niektóre nie ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts