Browar Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Cześć witam wszystkich. Jestem nowy na forum , zalogowałem się 30 sekund temu :D. Maxem bawię się z zapałem gdzieś tak od wiosny. Zamieszczam prackę którą niedawno skończyłem. Z góry dzięi za wszelkie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 A tu jest obrazek.Usun tamten watek bez obrazka. A co do szczura. Fajny tylko jakas ta glowa mysia jest i troche masywny jak na szczura i ma jakies dlugie nogi, szczury maja chyba mniejszy \"przeswit\":). Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 fajne - podoba mi sie ta pojechana perspektywa... ale szczur cos nie ten - jakby z kreskowki taki usmiechniety i przytulny - nie widac jego zapchlenia itp - ale moze o to ci chodzilo nie wiem... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 Z tym szczurem to jeszcze będzie trzeba porobić. Thx za uwagi. Ej jedno pytanie: jak zrobić futro be shaghaira (pomijam tu photoshopa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 zarzuć siateczka prosze pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 A co Pablo, nie wierzysz że jest taki zdolny? ;) Fajowy ten szczurek, mnie się bardzo podoba, taki paskudny jakiś jest i chyba taki miał z założenia być no nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 Oto Siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 Teraz z perspektywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 A teraz z boku. Tak w ogóle to w obrazku jest wygładzony ale tu dałem bez mesh smooth bo by nic nie było widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 A teraz dla odmiany z góry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 OOps sorry za podwójny widok z góry. Za to dam jeszcze model z modyfikatorem SKIN i szkieletem, tak jak jest w końcowej scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Jak chcesz usunąc post to użyj \'edycja postu > delete\'. A szczegóły dot. nazewnictwa wątków znajdziesz tutaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 Scena fajna, ale trochę mi oświetlenie nie pasuje i dla mnie zdecydowanie za duży kąt. Powinien nadać klimatu czy dynamiki a nie zmuszać mnie do nadwyrężania szyi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Chyba, że to tonący statek piratów a szczur ostatkami sił walczy o życie. (Potem wynaleziono drewno i statki przestały tak łatwo tonąć :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Dzięki leander. Z tym oświetleniem możnaby faktycznie coś zrobić, tylko jak?? Chciałem żeby bardziej podkreśliło światlocień z szczurze no ale jakoś nie jest to jeszcze to o co mi chodzilo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Po pierwsze tylne stopy jakieś dziwne, po drugie proporcje chyba zachwiane. Przednie łapy za długie. Uszy też nie takie, szczury mają zdaje się szpiczaste. No i najważniejsze to meshsmoth. Chcesz mi powiedzieć, że modelowałeś te wszystkie ścianki poligonami? Jeżeli nie to poco dodatkowo nakładać meshsmoth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Ogólnie jest bardzo dobrze. Techniczne umiejętności posiadasz i to widać na pierwszy rzut oka. Opanowałeś głębokie podstawy i efekt jest ciekawy. Brakuje jednak tego czegoś, zeby szczur przemówił :)) To kwestia światła, kompozycji i ustawienia szczura... myslę, że kolejne pracki będą co raz lepsze, a Ty nabierzesz wyczucia przez doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę i docenienie. Ten szczur to jedna z moich ulubionych scen więc będę go robił do skutku. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 hej, scenka fajna, aczkolwiek moglabybc lepsza :P... mianowicie, jak juz leander wspmnial kat za duzy... pozatym moze powieksz troche teksture na tych kamyczkach nad przejsciem :)... ogolnie to fajnie ci wyszedl klimat na backgroundzie :)... ten dym wymiataa ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Mi jeszcze jedna się rzecz nasuwa. U szczura najwazniejsze są te czerowne oczy. To jest właśnie to coś hipnotyzującego, co przykuwa uwagę. A właśnie tego brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi