Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć witam wszystkich. Jestem nowy na forum , zalogowałem się 30 sekund temu :D. Maxem bawię się z zapałem gdzieś tak od wiosny. Zamieszczam prackę którą niedawno skończyłem. Z góry dzięi za wszelkie uwagi.

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

A tu jest obrazek.Usun tamten watek bez obrazka.

A co do szczura. Fajny tylko jakas ta glowa mysia jest i troche masywny jak na szczura i ma jakies dlugie nogi, szczury maja chyba mniejszy \"przeswit\":).

Pozdro[piwo]

Napisano

fajne - podoba mi sie ta pojechana perspektywa...

ale szczur cos nie ten - jakby z kreskowki taki usmiechniety i przytulny - nie widac jego zapchlenia itp - ale moze o to ci chodzilo nie wiem...

pozdro

Napisano

Z tym szczurem to jeszcze będzie trzeba porobić. Thx za uwagi. Ej jedno pytanie: jak zrobić futro be shaghaira (pomijam tu photoshopa)

Napisano

A co Pablo, nie wierzysz że jest taki zdolny? ;) Fajowy ten szczurek, mnie się bardzo podoba, taki paskudny jakiś jest i chyba taki miał z założenia być no nie? :)

Napisano

Dzięki leander. Z tym oświetleniem możnaby faktycznie coś zrobić, tylko jak?? Chciałem żeby bardziej podkreśliło światlocień z szczurze no ale jakoś nie jest to jeszcze to o co mi chodzilo..

Napisano

Po pierwsze tylne stopy jakieś dziwne, po drugie proporcje chyba zachwiane. Przednie łapy za długie. Uszy też nie takie, szczury mają zdaje się szpiczaste. No i najważniejsze to meshsmoth. Chcesz mi powiedzieć, że modelowałeś te wszystkie ścianki poligonami? Jeżeli nie to poco dodatkowo nakładać meshsmoth?

Napisano

Ogólnie jest bardzo dobrze. Techniczne umiejętności posiadasz i to widać na pierwszy rzut oka. Opanowałeś głębokie podstawy i efekt jest ciekawy. Brakuje jednak tego czegoś, zeby szczur przemówił :))

To kwestia światła, kompozycji i ustawienia szczura... myslę, że kolejne pracki będą co raz lepsze, a Ty nabierzesz wyczucia przez doświadczenie.

Napisano

Dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę i docenienie. Ten szczur to jedna z moich ulubionych scen więc będę go robił do skutku.

Pozdr

Napisano

hej, scenka fajna, aczkolwiek moglabybc lepsza :P... mianowicie, jak juz leander wspmnial kat za duzy... pozatym moze powieksz troche teksture na tych kamyczkach nad przejsciem :)... ogolnie to fajnie ci wyszedl klimat na backgroundzie :)... ten dym wymiataa ;d

Napisano

Mi jeszcze jedna się rzecz nasuwa. U szczura najwazniejsze są te czerowne oczy. To jest właśnie to coś hipnotyzującego, co przykuwa uwagę. A właśnie tego brakuje.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności