serratus Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Witam, Mam Adobe After Effects 7.0 i natrafiłem w nim na problem kiedy wyeksportowałem przerobioną animację do AVI (wcześniej animacja też była w AVI) i po zapisaniu chciałem sprawdzić efekt końcowy (przez Best Playera), jednak zapisała się tylko ścieżka Audio, a zamiast animacji był widoczny szary ekran. Próbowałem już kilka razy, jednak ciągle jest to samo, dlatego bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karrde Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Wyeksportowałeś? Musisz użyć "add to render queue" dla danej kompozycji i wyrenderować ją. Nie wiem czy tak właśnie robisz, ale stwierdzenie "wyeksportować" pachnie mi błędem w tej materii. ;) Other than that, może to być wina codec'ów, ustawien renderera, etc. Musiałbyś więcej danych udostępnić. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serratus Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 Dzięki, pomogło - teraz wszystko działa jak należy :). + Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts