MaGuu Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Witam Apteka...celem było pokazanie nowego typu apteki - apteki samoobsługowej. Dlatego tylko na tych polkach do samodzielnego częstowania się produktami, są leki i drogeryjne bajerki :) Robione było w piątek od 13:30 do 18:30 a renderowalo sie do tej pory (A4 w 300 dpi). Projekt w sumie tez mój, ale to bardziej freestyle niż świadome projektowanie :P ____ Komentarze mile widziane :) Peace
SWRSC Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 masz to jako prezent :P dla mnie świetna robota, dzięki :)
krzyhhh Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 wykonane ok render też poprawny :) ale apteka sama w sobie nudnawa (może jakaś zieleń by to urozmaiciła) btw. moim zdaniem samoobsługowa apteka to zły pomysł :) pozdro
siwy Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 samoobsługowa apteka to nic nowego, sam czasem z jednej korzystam. render ładny, fajne światło, troche mało detali. wnętrze nudne
piotrek Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Trochę pusto i mało ciekawie. Render pozytywnie.
Gość ant-3d Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Taka przestrzenna apteka zeby nie powiedziec ze pusta :) Chyba troszke za duze odbicie na szybie w drugim renderze ale nie jestem pewien tego... Mi sie podoba :)
!Ewert Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 za czysto;) ale światło i render mi sie bardzo podobają;))
MaGuu Napisano 19 Marzec 2007 Autor Napisano 19 Marzec 2007 masz to jako prezent :P dla mnie świetna robota, dzięki :) To ja dziękuje ;) moim zdaniem samoobsługowa apteka to zły pomysł Ale to nie moj pomysł :) Narzucone przez inwestora :] Taka przestrzenna apteka żeby nie powiedzieć ze pusta :) W gwoli wyjaśnienia: na początku dostałem takie "architektoniczne" autocadowe rendery, jak to mniej więcej ma wyglądać i opis, ze produkty mają być tylko na półkach tych samoobsługowych, w sumie mogłem tam dodać troche więcej....zycia? Ale co tam :) siwy, AGmakonts, piotrek, Tomuś: Dzięki :) Dzięki jeszcze raz Peace
Touch Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 ...że jest pusto, to już wiesz. Od siebie dodam tylko, że za dużo drewna i elementów w jego kolorze. Ogólnie mało ciekawa prezentacja, ale z tak krótkim terminem można przymknąć oko;) Aczkolwiek, może warto było poświęcić nieco jakości na rzecz dopracowania od strony designu i dodania pomieszczeniu charakteru;) Pozdr!
MaGuu Napisano 19 Marzec 2007 Autor Napisano 19 Marzec 2007 listwy przy szkle nie zmieniłeś jednak... Mamafaka! Zapomniałem na śmierć :/ sorry:( Dzięki :) Aczkolwiek, może warto było poświęcić nieco jakości na rzecz dopracowania od strony designu i dodania pomieszczeniu charakteru;) Owszem można było, nie wiem właśnie czy nie zabrać się za tą aptekę jeszcze raz, teraz już na spokojnie....ale znając życie nie będzie mi się chciało ;) Dzięki :)
misoni Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 no i znowu nic nie napisze bo wyprzedzili..;) mialo byc o lewej stronie .. :) ...
Rekomendowane odpowiedzi