Napisano 22 Marzec 200718 l witam, a więc kolejna łazienka z dziwnie powyginanym drwem :P C&C jak zawsze mile widziane aha projekt mój i jak zawsze mental ray, w każdym oknie jedno mrArea Omni, każdy po 2mln fotonów. Ustawienia FG High Preset. Czas renderingu. od 4 godzin do 16 godzin!!!! :P Na własnej skórze odczułem jak bardzo materiały typu szkło i inne odbijające wpływają na długość renderowania. No ale co tam.
Napisano 22 Marzec 200718 l fajowy koncept chociaz kafelki troche mnie nie przekonywuja, tzn. chodzi mi o fugi, kafle na krawedziach zbyt ostro wg mnie "uciete" i zmieniłbym kolor kafli na podłodze - troche nie pasują na pierwszym renderze przydałby sie camera correction pzdrw
Napisano 22 Marzec 200718 l rendery bardzo ładne, respect. projekt ciekawy, nawet niezły ale nie kafle mi nie podchodzą, ich kolor, może jakiś detal dodać do wnętrza.
Napisano 22 Marzec 200718 l No mi się bardzo podoba. Szczególnie wykonanie, projekt trochę mniej, choć też nie jest zły ;)
Napisano 22 Marzec 200718 l no sliczne wykonanie, projekt ciekawy. lazienki i kuchnie z kafelkami, metalem i szklem to meczarnia nie tylko dla kompa;) pozdr. edit: ciagle potwierdza sie to co mowil Tweety o przechodzeniu na "jasna strone mocy" ;)
Napisano 22 Marzec 200718 l Witam :) Wyszło super! :) Mógłbyś pokazać szary render z FG na draft i w mniejszej rozdziałce? PS gdybyś zamiast mr area omni użył mr area spot'a to mógłbyś zmnmiejszyć ilość fotonów o połowę, efekt byłby ten sam, a i czas mniejszy :)
Napisano 22 Marzec 200718 l Autor z tym czy mniejsze ilość fotonów zmniejsza czas to sie chyba jednak nie zgodze. akurat przy tej scenie kiedy fotonów było o połowe mniej FG sie liczyło w nieskończoność.
Napisano 22 Marzec 200718 l Faktycznie ładne renderki, jeszcze niedawno bym bronił mantala ale teraz jak zobaczyłem ze w vrayu można osiągnąć podobny efekt w czasie naście razy krótszym juz tego nie robie:P Aczkolwiek szacuneczek. A właściwie to tym bardziej szacuneczek.
Napisano 22 Marzec 200718 l nie no chudy widzę że niezły z ciebie łazienkowy wizualista! zaczynają mi się podobać twoje projekty, szacuneczek ;-))) pozdro
Napisano 22 Marzec 200718 l sama drewniana kabina jest pro, natomiast kafelki na ścianie są wg mnie brzydkie