Gość Mirror Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, widzę że jest tutaj sporo uzdolnionych osób. Ja niestety nie potrafię nic tworzyć w 3D ale w 2D trochę sobie radze. Fotografuje od kilku lat i zajmuję się trochę grafiką komputerową. Większość rastrów tworze na tablecie wacom, niektórym zdjęciom nadaje kolory od podstaw. Poniżej prezentuje kilka prac.
Siepacz Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Powiem krótko - rewelacja. Szczególnie pierwsze zdjęcie i dwa ostatnie. Czekam na więcej:)
Vorek Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Bardzo ciekawe zdjęcia głównie pod względem kolorystyki i nastroju, widać że postprodukcja idzie Ci świetnie. Robisz tylko cyfrowo czy bawisz się też w ciemni na negatywach ?
CzAk1 Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Mistrzowskie jak dla mnie Świetna posprodukcja zdjęć....extra klimat im nadajesz.
oczek Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 piękne:) Naprawdę, moim zdaniem, to jest przykład tego w jaki sposób powinna być przeprowadzana postprodukcja. Przemyślane i rozsądne, gratulacje!
misiold Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 niezły początek najbardziej pasuje mi pierwsza fotka [fotomontaż] 4, 5, 6 nie moje klimaty, koń też jest dobry i ostatnia fotka mi się strasznie podoba... czepiać się mogę tylko na siłę a tego nie lubię.
rudylew Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Wow. :D podoba mi się bardzo.. ładnie skomponowane kolory.. super :D pozdrawiam i witam :)
veri_jr Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Wszystkie są świetne. 2, 5, 6, 8 i 9 już leżą u mnie na dysku w mojej prywatnej "Złotej Galerii" ;). Jedynie w pierwszym trochę mi kompozycja nie leży, ale może to moje prywatne odczucie.
piksar Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 auto i konik wymiata imo - pozdrawiam reszta też naprawdę fajna - i pomysł i kolor i wykonanie
Kuciel Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 ladne ale to raczej powinno byc w dziale 2d nie w fotografii imho...
Gość Anethus Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 gratuluje! piekny klimat! naprawde piekne tylko ciekawi mnie jedno.... czy ostatnie zdjecie to z jakas odwazna modelka wykonane?;]
Kuciel Napisano 25 Kwiecień 2007 Napisano 25 Kwiecień 2007 tylko ciekawi mnie jedno.... czy ostatnie zdjecie to z jakas odwazna modelka wykonane?;] no co ty przeciez widac ze to byl model a nie modelka :D
Rekomendowane odpowiedzi