Napisano 23 Marzec 200717 l Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, widzę że jest tutaj sporo uzdolnionych osób. Ja niestety nie potrafię nic tworzyć w 3D ale w 2D trochę sobie radze. Fotografuje od kilku lat i zajmuję się trochę grafiką komputerową. Większość rastrów tworze na tablecie wacom, niektórym zdjęciom nadaje kolory od podstaw. Poniżej prezentuje kilka prac.
Napisano 23 Marzec 200717 l Powiem krótko - rewelacja. Szczególnie pierwsze zdjęcie i dwa ostatnie. Czekam na więcej:)
Napisano 24 Marzec 200717 l Bardzo ciekawe zdjęcia głównie pod względem kolorystyki i nastroju, widać że postprodukcja idzie Ci świetnie. Robisz tylko cyfrowo czy bawisz się też w ciemni na negatywach ?
Napisano 24 Marzec 200717 l Mistrzowskie jak dla mnie Świetna posprodukcja zdjęć....extra klimat im nadajesz.
Napisano 24 Marzec 200717 l piękne:) Naprawdę, moim zdaniem, to jest przykład tego w jaki sposób powinna być przeprowadzana postprodukcja. Przemyślane i rozsądne, gratulacje!
Napisano 26 Marzec 200717 l niezły początek najbardziej pasuje mi pierwsza fotka [fotomontaż] 4, 5, 6 nie moje klimaty, koń też jest dobry i ostatnia fotka mi się strasznie podoba... czepiać się mogę tylko na siłę a tego nie lubię.
Napisano 26 Marzec 200717 l Wow. :D podoba mi się bardzo.. ładnie skomponowane kolory.. super :D pozdrawiam i witam :)
Napisano 29 Marzec 200717 l Wszystkie są świetne. 2, 5, 6, 8 i 9 już leżą u mnie na dysku w mojej prywatnej "Złotej Galerii" ;). Jedynie w pierwszym trochę mi kompozycja nie leży, ale może to moje prywatne odczucie.
Napisano 29 Marzec 200717 l auto i konik wymiata imo - pozdrawiam reszta też naprawdę fajna - i pomysł i kolor i wykonanie
Napisano 24 Kwiecień 200717 l gratuluje! piekny klimat! naprawde piekne tylko ciekawi mnie jedno.... czy ostatnie zdjecie to z jakas odwazna modelka wykonane?;]
Napisano 25 Kwiecień 200717 l tylko ciekawi mnie jedno.... czy ostatnie zdjecie to z jakas odwazna modelka wykonane?;] no co ty przeciez widac ze to byl model a nie modelka :D