marcin.mat Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Witam, dopiero od dziś zaczynam pracę i mam dopiero pomysł: Olbrzymie, szare budynki bez życia. Zadymione, ponure i ciemne miasto. Z pomiędzy płyt chodnika wyrasta mała, zielona roślinka. Giant and gray buildings without life. Gloomy and dark city with fog around. Between two flagstones little and green plant. Powodzenia wszystkim i niech wygra najlepszy. //Jestem początkujący i otwarty na krytykę :D mimo to chcę wziąść udział w bitwie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 o miastowy :) już są bardzo podobne tematy imo mimo to powodzenia;) ps. i dodaj mini bo klicek za to ściga;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.mat Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 Mam juz roślinke :D czekam na opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden-3d Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 jak dla mie za gruba łodyga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Tia, więcej gracji. Wiecej gracji! Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts