Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 18,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zrob na brzuchu jakies bardziej miesne rzeczy typu tluszcz i jakies zalaania zmarszczki itp zeby nie byl takim balonem regularnych, ..fajne, podoba mi sie - w sumie moglbys w torche wiekszej rozdizalce wrzucic

Napisano

Jesteś faworyt(ze sstrony plastycznej) ale powiedz mi stary dlaczego w kolorze jest takie same jak na początku? rysunek się pieknie rozwija a kolor stoi. Dlaczego?Pozdrawiam

Napisano
Jesteś faworyt(ze sstrony plastycznej) ale powiedz mi stary dlaczego w kolorze jest takie same jak na początku? rysunek się pieknie rozwija a kolor stoi. Dlaczego?Pozdrawiam

heh... bo po prostu trafnie wybrał te kolory na samym poczatku.A po co zmieniac jak jest dobrze?Nie rozumiem Ciebie?Moze troszq jasniej powiedz o co chodzi.. ?

POzdrawiam........Przepraszam za ort

Aj Leniuchy Leniuchy.. ;]

Napisano

Oki, napisałes ,że Maniaks trafnie wybrał kolory. Ja powiem inaczej: "Fajnie ManiakuS nakresliłes klimat, swiatłem kontrastem, kompozycję. Kolor jest też tylko szkicowo nakreślony, patrząc na prace widze ,że autor chce isc w tonacje brązów. I tyle więcej budowy kolorem nie widzę. No tylko na czasce pojawił się jakiś fiolet. Wiem , wiem ,że zaraz niejeden argument pojawi siew stylu : "bo autor tak chciał. Ja pytam autora, czy tak chciał? Czy bardzieł myślał , że kolorem ( nie konturem chce stworzyc obrazek na miare myślenia klasycznego malarstwa, że kolor formuje swiatło, bryłę, kontur. Bo maluje się kolorem a nie walorem jednej barwy.Pozdrawiam

Napisano

Zajebista praca zasługująca na 1 miejsce. Z całym szacunkiem dla pomysłu kolorystyki i stylu autora.

Pozdrówka.

Napisano
  • Autor

niconim: poprawiłem ją trochę, bo faktycznie była dziwaczna.

misiekhc: no starałęm się ale nic lepszego nie wyszło, nie chciałem przekombinować z tym brzuchem

Thx: bo u mnie proces często tak wygląda. tak jak napisał JakóbM, w szkicu staram się narzucić walory i kolorki, i jak utrafię w coś co mi gra, to raczej nie zmieniam w późniejszym etapie, bo i po co? najwyżej trochę podrasuję.

Odnośnie zabawy/budowy kolorem, to w tym wypadku wolałem zostawić taki prosty schemat. Zbyt często zdarza się, że jak zabieram się za kładzenie jakiś kolorów dopełniających, filetów w cienie itp, to pracka obraca mi się w jakaś pstrokaciznę. Po prostu nie za bardzo jeszcze to czuję i wolę z tym eksperymentować sobie na boku :)

OK, to już moje ostatnie podejście, na więcej nie starczy czasu. Korzystając z niektórych sugestii poprawiłem kilka rzeczy ale generalnie nic się nie zmieniło.

Dzięki wielkie wszystkim za komentarze. Na pewno wezmę udział w następnej bitwie (o ile będzie miała miejsce), bo to super zabawa :D

malejestmaniaksbb4.jpg

Napisano

fajna technika..od duzych plam do malych kropek w detalu.pieknie wyszlo.powodzenia.

Napisano

bomba - Świetne wykonanie, ładna gra świateł - przedewszystkim swietny pomysł - bardzo orginalne.

Gratulacje umiejętnosci.

Napisano

Gratuluje udanej pracy i zycze powodzenia. Swiatla super...

powodzenia

Napisano

klimacik wprawdzie nie moj, ale warsztat i progresik podziwiam.

czasem poprostu dech zapiera :D

tak trzymaj!

Napisano

wysoko stoi poprzeczka

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.