Turrok Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Hi, To moje bravko. Co myślicie ? Specs. Max/VRay_GI/VRay_refl/500k_polys TGoth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Wow!!Extra modelik!!Gratulacje!!Który to twój model samochodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 modelik fajny ale o ile dobrze pamietam to swiatla powinny by wezsze i dluzsze. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 no spoko dodaj mu jeszcze tablice rejestracyjna bo tak jakos golo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Wow, fajny model:), efekt świecenia świateł też mi sie podoba:) Pozdrawiam: Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Ciezko sie do czegos doczepic poza nadmiernie zaciemniana przednia i przednimi-bocznymi szybami, no i 500tys poligonow - stanowczo za duzo jak na 3 drzwiowy samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Tomek nie czepiaj sie szczegolow :D:D lol wyglada fajnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 bardzo ładny model (tylko bieżnik masz odwrotnie :)) i świetny lakier... a właśnie, jak zrobiłeś srebrny lakier ?? trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 jak dla mnie grill jest cos za plaski albo jakis nie ksztaltny nie wiemn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 wtiam...modelik fajny...lakierek tesh niczego sobie...co do bierznika to pan Loozack jush o nim napomniał...ja chciałbym zwrócić uwagę na kształt...napewn coś niewymiarowy jest tył...znaczy się nie przypomina on prawdziwego...:) a felgi to jush wogóle kosmiczne są :D nie zmienia to fatku że podoba mi się furencja :) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 Dzięki za tyle opinii :D :giegel dzięki to mój pierwszy model (skończony) :) :blood_brother patrząc na blueprinty to i tak zwęziłem i wydłużyłem lampy, może jakiś rzęski dołoże :wiggles tablice, możliwe że jeszcze dodam :Lucas glow światełek dodany w PS :Tomek J są ciemne szyby aby ukryć brak wnętrza :cool: :Loozack tia, z bieżnikiem dałem ciała :cool: jeśli chodzi o materiał to zabawa z falloff w mapie diffuse i troche specular highlights. :Skilo jeśli chodzi o grill to trzymałem się blueprintów, może z rzutów troche płasko wyglądać : Phantom jakieś konkrety apropos niewymiarowago tyłu ? Troche drutów: TGoth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 bardzo fajny modelik tylko gdzie jest środek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 to jest genialne super na poczontku jak zobaczylem to wyglondalo jak prawdziwe :) kiedys sprubuje zrobic taki samochodzik ale jeszcze musze pocwiczyc poly modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 sorki mój błąd co do tyłka...poprostu nie byłem świadom że można zaprojektować tak brzydki tyłek :P znaczy się on poprostu taki jush jest więc my mistake :) sorx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Turrok, czekam na jakiegoś twojego WIPa [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 bardzo łądny model ale.. :) 1. przód - zderzak prawdopodobnie po polaczeniu polowek jest zbyt prosty, i prawdopodobnie swiatla masz za szeroko rozstawione (i faktycznie wydaja sie jakby za szerokie i krotkie :) ) 2. tył: tylne kolo jakby wcisniete w samochód zresztą razem z karoseria :) porzynajmniej tak mi sie wydaje ze to to w kazdym razie z tylu cos w moim mniemaniu nie gra :) chodzi mi o to ze dół jest zbyt waski w stosunku do góry... 3. bieznik faktycznie jest odwrotnie hihi poza tym baardzo ladnie :D aa jeszcze jedno - do mnie glow nie przemawia :P widac ze dorobiony :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turrok Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 Dzięki za kreatywne opinie :D :sikham W następnym modelu będzie środek ;) :Loozack WIP na forum zobowiązuje, ale i motywuje ))) Zacząłem kolejny modelik, więc zapewne zarzucę na WIPa. Thanks :Quadysz Na tym modelu ćwiczyłem polymodeling w maxie, bugów znajdzie się tam wiele. Nie trzymałem się szczegółowo blueprintów. Na pewno są duże różnice pod kątem oryginału. Z tym glowem to specjalnie przegiąłem)) TGoth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi