Napisano 8 Listopad 200321 l Hi, To moje bravko. Co myślicie ? Specs. Max/VRay_GI/VRay_refl/500k_polys TGoth
Napisano 8 Listopad 200321 l modelik fajny ale o ile dobrze pamietam to swiatla powinny by wezsze i dluzsze. Pozdro[piwo]
Napisano 8 Listopad 200321 l Wow, fajny model:), efekt świecenia świateł też mi sie podoba:) Pozdrawiam: Lucas
Napisano 8 Listopad 200321 l Ciezko sie do czegos doczepic poza nadmiernie zaciemniana przednia i przednimi-bocznymi szybami, no i 500tys poligonow - stanowczo za duzo jak na 3 drzwiowy samochod
Napisano 8 Listopad 200321 l bardzo ładny model (tylko bieżnik masz odwrotnie :)) i świetny lakier... a właśnie, jak zrobiłeś srebrny lakier ?? trzymaj się [piwo]
Napisano 9 Listopad 200321 l jak dla mnie grill jest cos za plaski albo jakis nie ksztaltny nie wiemn
Napisano 9 Listopad 200321 l wtiam...modelik fajny...lakierek tesh niczego sobie...co do bierznika to pan Loozack jush o nim napomniał...ja chciałbym zwrócić uwagę na kształt...napewn coś niewymiarowy jest tył...znaczy się nie przypomina on prawdziwego...:) a felgi to jush wogóle kosmiczne są :D nie zmienia to fatku że podoba mi się furencja :) pozdrawiam...[piwo]
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor Dzięki za tyle opinii :D :giegel dzięki to mój pierwszy model (skończony) :) :blood_brother patrząc na blueprinty to i tak zwęziłem i wydłużyłem lampy, może jakiś rzęski dołoże :wiggles tablice, możliwe że jeszcze dodam :Lucas glow światełek dodany w PS :Tomek J są ciemne szyby aby ukryć brak wnętrza :cool: :Loozack tia, z bieżnikiem dałem ciała :cool: jeśli chodzi o materiał to zabawa z falloff w mapie diffuse i troche specular highlights. :Skilo jeśli chodzi o grill to trzymałem się blueprintów, może z rzutów troche płasko wyglądać : Phantom jakieś konkrety apropos niewymiarowago tyłu ? Troche drutów: TGoth
Napisano 12 Listopad 200321 l to jest genialne super na poczontku jak zobaczylem to wyglondalo jak prawdziwe :) kiedys sprubuje zrobic taki samochodzik ale jeszcze musze pocwiczyc poly modeling
Napisano 12 Listopad 200321 l sorki mój błąd co do tyłka...poprostu nie byłem świadom że można zaprojektować tak brzydki tyłek :P znaczy się on poprostu taki jush jest więc my mistake :) sorx :D
Napisano 13 Listopad 200321 l bardzo łądny model ale.. :) 1. przód - zderzak prawdopodobnie po polaczeniu polowek jest zbyt prosty, i prawdopodobnie swiatla masz za szeroko rozstawione (i faktycznie wydaja sie jakby za szerokie i krotkie :) ) 2. tył: tylne kolo jakby wcisniete w samochód zresztą razem z karoseria :) porzynajmniej tak mi sie wydaje ze to to w kazdym razie z tylu cos w moim mniemaniu nie gra :) chodzi mi o to ze dół jest zbyt waski w stosunku do góry... 3. bieznik faktycznie jest odwrotnie hihi poza tym baardzo ladnie :D aa jeszcze jedno - do mnie glow nie przemawia :P widac ze dorobiony :) pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200321 l Autor Dzięki za kreatywne opinie :D :sikham W następnym modelu będzie środek ;) :Loozack WIP na forum zobowiązuje, ale i motywuje ))) Zacząłem kolejny modelik, więc zapewne zarzucę na WIPa. Thanks :Quadysz Na tym modelu ćwiczyłem polymodeling w maxie, bugów znajdzie się tam wiele. Nie trzymałem się szczegółowo blueprintów. Na pewno są duże różnice pod kątem oryginału. Z tym glowem to specjalnie przegiąłem)) TGoth